ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ετοιμάζει έκπληξη ο Σαμαράς

Ετοιμάζει έκπληξη ο Σαμαράς
Παιχνίδι εγκλωβισμού στην Τρόικα φοβάται ότι του παίζουν ο Αντώνης Σαμαράς με το κλιμάκιο του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Παιχνίδι εγκλωβισμού στην Τρόικα φοβάται ότι του παίζουν ο Αντώνης Σαμαράς με το κλιμάκιο του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι λόγω της στάσης που κράτησε η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζοντας το Μνημόνιο το προηγούμενο Μάιο, θέλουν τώρα η αξιωματική αντιπολίτευση να αποσαφηνίσει με ποιες μεταρρυθμίσεις συμφωνεί ότι είναι αναγκαίες να γίνουν και ποιες είναι οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας στα εργασιακά.

Βεβαίως η Νέα Δημοκρατία εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκαθαρίζει, όπως λένε, από τη Ρηγίλλης τις θέσεις και μάλιστα παραπέμπουν στις δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας όταν καλούσε την Κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα για τη διάσωση της οικονομίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πάντως πως ο Αντώνης Σαμαράς θα επαναλάβει και στον κ. Στρός Καν τις θέσεις του κόμματος του για την έξοδο από την κρίση και μάλιστα συνεργάτες του κ. Σαμαρά τονίζουν ότι έρχεται έκπληξη από τη Νέα Δημοκρατία αλλάζοντας για μια ακόμη φορά την πολιτική ατζέντα.