ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα δώσουμε αυτή τη μάχη, όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα δεν είναι μόνοι τους

Ντόρα Μπακογιάννη
Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για την ασθένεια που αντιμετωπίζει σε διαδικτυακή συζήτηση
Intime News

Απίστευτο το κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο είπε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μίλησε το απόγευμα σε διαδικτυακή εκδήλωση 

Τις ευχαριστίες της για τις ευχές που δέχτηκε, μετά τα όσα έκανε γνωστά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία συμμετείχε σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, με θέμα τις πρόσφατες εκλογές στην Γερμανία.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έκανε λόγο για απίστευτο κύμα συμπαράστασης. «Ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική, έχει την υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει ένα μήνυμα και σε όλους τους άλλους, που περνάνε το ίδιο πρόβλημα, ότι δεν είναι μόνοι τους», ανέφερε η βoυλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας γνωστό για ποιο λόγο αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η κα Μπακογιάννη εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη τονίζοντας πως η επιστήμη έχει κάνει πάρα πολλά βήματα, ενώ συμπλήρωσε ότι «ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν».

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι «θα δώσουμε αυτή τη μάχη, δεν θα το βάλουμε κάτω», συμπληρώνοντας «εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου, ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτήν την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή».

Τις ευχές τους στην Ντόρα Μπακογιάννη μετάφεραν και οι συνομιλητές της στην διαδικτυακή συζήτηση, βουλευτές της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, Θόδωρος Ρουσόπουλος και Ευριπίδης Στυλιανίδης, αλλά και πολλοί από τους θεατές. Μάλιστα ο οικοδεσπότης, Δημήτρης Καιρίδης απευθυνόμενος στην κ. Μπακογιάννη είπε «τι παλληκάρι είσαι», καθώς αποκάλυψε ότι χθες το βράδυ την ρώτησε αν θα ήθελε να ακυρώσει τη σημερινή παρουσία της στην εκδήλωση λόγω της διάγνωσης της ασθένειάς της, με την κ. Μπακογιάννη να απαντά «θα αστειεύεσαι!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο - «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

Πολλαπλό μυέλωμα: Ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη

Δίωξη για βιασμό και σε τρίτο ηθοποιό μετά τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη