ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Είτε το θέλουν στο ΠΑΣΟΚ, είτε όχι, οι εκλογές θα γίνουν άμεσα

ΝΔ: Είτε το θέλουν στο ΠΑΣΟΚ, είτε όχι, οι εκλογές θα γίνουν άμεσα

Σκληρή απάντηση Μιχελάκη, στην εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ , Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τις σημερινές της δηλώσεις.

«Όση προσπάθεια και αν κάνει ο κ. Βενιζέλος, δια της εκπροσώπου του, κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει ότι δεν ήταν μόνο εκτελεστής του μνημονίου, αλλά – όπως αποκάλυψε ο κ. Παπακωνσταντίνου –και ένας από τους βασικούς συντάκτες του.

Πρωτεργάτης σε όλα αυτά που έριξαν τους Έλληνες στην απελπισία», σημειώνει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας πως κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει:

• ότι – όπως αποκάλυψε ο κ. Ραγκούσης – η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, στην οποία ο κ. Βενιζέλος μετείχε ως κορυφαίος υπουργός και αντιπρόεδρος, δεν τόλμησε “να πειράξει μικρές ολιγαρχίες”, με αποτέλεσμα να καταφεύγει συνεχώς σε φόρους, περικοπές μισθών και μειώσεις συντάξεων.

• ότι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να αναβάλουν τις εκλογές - πράγμα που επαναλαμβάνει και σήμερα ο κ. Σηφουνάκης - γιατί φοβούνται την κρίση του λαού.

«Είτε το θέλουν στο ΠΑΣΟΚ, είτε όχι, οι εκλογές θα γίνουν άμεσα. Και οι πολίτες θα επιλέξουν την κυβέρνηση που μπορεί να τους βγάλει, με σίγουρα και στέρεα βήματα, από την κρίση. Θα επιλέξουν αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, με εκλεγμένο πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά», καταλήγει ο Γιάννης Μιχελάκης.