ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εμμονή του Γ. Παπανδρέου, η πόλωση και η άρνηση της πραγματικότητας

Παπανδρέου ΠΑΣΟΚ
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
INTIME/φωτογραφία αρχείου

Ο Γιώργος Παπανδρέου εξακολουθεί να εξαπολύει «πυρά» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Συνεχίζει να επιτίθεται προσωπικά στο Νίκο Ανδρουλάκη ο Γιώργος Παπανδρέου, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να πολώσει το σκηνικό λίγα 24ωρα πριν το δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

Σε συνέντευξή του στο Mega o πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είπε πως «οι κάλπες ξεκινούν από το μηδέν», αναφερόμενος στον δεύτερο γύρο. Στον δεύτερο γύρο κρίνεται ποιος θα πάει την παράταξη ψηλότερα, προσέθεσε.

Μάλλον ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει ή δεν θέλει να συνειδητοποιήσει πως στον α’ γύρο ηττήθηκε με 10 σχεδόν μονάδες διαφορά από το Νίκο Ανδρουλάκη. Ισως και να ελπίζει σε ανατροπή, ωστόσο καλό θα ήταν να έχει επίγνωση της πραγματικότητας.

Για το τι θα γίνει αν εκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε πως αν εκλεγεί θα λείπει από τη Βουλή, ενώ επισήμανε και πάλι ότι δεν ξέρει τις απόψεις του.

«Είναι άκαπνος στη Βουλή», ανέφερε και επανέλαβε ότι «θα γίνεται πάρτι». «Άλλο ο αντικαταστάτης, άλλο ο αρχηγός», τόνισε.

Σε αντίθεση με το Γιώργο Παπανδρέου, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν κλιμακώνει τη ρητορική του και προτάσσει την ενότητα. Όπως τόνισε επιθυμεί μια «ειρηνική νίκη», σημειώνοντας πως δεν θα ακολουθήσει «παλιές πρακτικές που έφεραν διχόνοια». Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι θα αφήνει τις αιχμές αναπάντητες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Άφαντο το «χρυσό» δελτίο Τζόκερ – Σε απόγνωση ο υπερτυχερός

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Έπεσε στο κενό ενώ επιδιόρθωνε κεραία στην ταράτσα - Νεκρός 65χρονος

Κρούσματα σήμερα: 5.899 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 81 θάνατοι και 709 διασωληνωμένοι