BOMBER

Θα μαζέψει κάποιος επιτέλους τον Άρη Πορτοσάλτε;

Ο Άρης Πορτοσάλτε
Ο Άρης Πορτοσάλτε

Τη στιγμή που δεκάδες χιλιάδες παιδιά νοσούν με κορονοϊό και το υπουργείο Παιδείας... σφυρίζει αδιάφορα, ο δημοσιογράφος-σχολιαστής του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει να προβάλλει τις εμμονικές του ιδέες για το άνοιγμα των σχολείων και να αμφισβητεί ευθέως τα επιστημονικά δεδομένα.

Στο νέο επεισόδιο της «ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕιάδας», ο «αρνητής της πραγματικότητας» Πορτοσάλτε απαξίωσε για ακόμα μία φορά τις δημοκρατικές διαδικασίες, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στον γραμματέα της ΟΛΜΕ Ν. Παπαχρήστο, όταν ο δεύτερος είπε το απολύτως φυσιολογικό: ότι το άνοιγμα των σχολείων θα έπρεπε να έχει καθυστερήσει μία με δύο εβδομάδες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το πρωί της Τρίτης καλεσμένοι στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ ήταν ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης και ο γραμματέας της ΟΛΜΕ Νίκος Παπαχρήστος.

Αμφότεροι συμφώνησαν ότι το άνοιγμα των σχολείων θα έπρεπε να έχει καθυστερήσει μία με δύο εβδομάδες (οι οποίες θα αναπληρώνονταν στο τέλος της σχολικής χρονιάς) με σκοπό να γίνει ένα προπαρασκευαστικό self testing στος μαθητές και να «είχαμε ένα μεγαλύτερο δείγμα αξιοπιστίας».

«Είχαμε περιπτώσεις μαθητών που έκαναν το self test την προηγούμενη ημέρα, πήγαν σχολείο, νιώσαν αδιαθεσία, αποχώρησαν και εχθές το βράδυ εκάναν το νέο τεστ και βγήκε θετικό», τόνισε χαρακτηστικά ο κ. Παπαχρήστος.

Ο Πορτοσάλτε δεν... κρατήθηκε και με ύφος «χιλίων καρδιναλίων» εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον κ. Παπαχρήστο λέγοντας ασυναρτησίες τύπου: Eσείς δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση, ούτε μάθημα, δύο εβδομάδες παράταση διακοπών και καθισιό...

Ο άνθρωπος που τους τελευταίους μήνες επιχείρησε να διχάσει τον ελληνικό λάο όπως κανένας άλλος, κάνοντας ντροπιαστικούς διαχωρισμούς ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους δεν έμεινε εκεί αλλά συνέχισε την προσωπική επίθεση στον κ. Παπαχρήστο, τονίζοντας πως «πάντα χρειάζεται να καταλαβαίνουμε τη λογική της ΟΛΜΕ για να καταλαβαίνουμε και τον συνδικαλιστικό λόγο του κ. Παπαχρήστου».

Μην ξεχνάμε ότι ο... συνδικαλιστής Πορτοσάλτε δεν διστάζει να τα βάζει με οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από εκείνον, καθώς πριν λίγο καιρό είχε βάλει τη στολή του... γιατρού και είχε εξαπολύσει απίστευτη επίθεση στον καθηγητή Παυλάκη όταν ο τελευταίος ισχυριστηκε (ορθώς) ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοϊό.

Και επαναλαμβάνουμε το ερώτημα που είχαμε θέσει πριν μερικούς μήνες, λίγο παραφρασμένο... Υπάρχει κάποιος σε αυτή τη χώρα να βάλει ένα... φρένο στον Άρη Πορτοσάλτε;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλος σεισμός στην Κύπρο - Αισθητός σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο

Κακοκαιρία Διομήδης: Ξεκίνησε με καταιγίδα στην Αττική – Λευκό τοπίο στα βόρεια

Survivor Spoiler: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο - Το σχόλιο της συντρόφου του (video)

Πέθανε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι