ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Όπισθεν» από τη βουλευτή της ΝΔ μετά τον σάλο για τα πρόστιμα στους εγκλωβισμένους

«Όπισθεν» από τη βουλευτή της ΝΔ μετά τον σάλο για τα πρόστιμα στους εγκλωβισμένους
Η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα.

Διευκρινιστική δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα μετά τον σάλο για τα πρόστιμα στους εγκλωβισμένους που δεν είχαν αλυσίδες

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την προκλητική δήλωσή της επιχειρεί μετά το σάλο που προκλήθηκε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα η οποία σε δήλωσή της σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων είπε επί λέξει να βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο»!

Και όλα αυτά την ώρα που καλά καλά δεν είχε ολοκληρωθεί ο απεγκλωβσιμός των οδηγών απο την Αττική Οδό. Μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις για την ατυχέστατη δήλωσή της η βουλευτής επανέρχεται και προσπαθεί να.. .μαζέψει την γκάφα με νέα δήλωση.

Μιλά για απομόνωση της συγκεκριμένης φράσης, για διαμόρφωσης εκπαιδευτικής κουλτούρας και οδηγικής συμπεριφοράς και αναφέρει ότι δεν αναφέρθηκε στους εγκλωβισμένους οδηγούς, αλλά στη δυνατότητα επιβολής προστίμου στο μέλλον και αφού προηγηθεί η κατάλληλη εκπαίδευση, στις περιπτώσεις, όπου οδηγοί κινούνται με τα αυτοκίνητα τους χωρίς τη χρήση αλυσίδων, παρά τις σχετικές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις της Πολιτείας, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στους συμπολίτες τους, όπως ακριβώς συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα σύγχρονα κράτη του κόσμου.