ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολομέτωπη επίθεση ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν πείθει ρίχνοντας τις ευθύνες στους υπουργούς του

Ολομέτωπη επίθεση ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν πείθει ρίχνοντας τις ευθύνες στους υπουργούς του
Ολομέτωπη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση
Intime

Στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησαν ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα εναντίον του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Με σκωπτικό ύφος και με φανερή τη διάθεση να αποδώσουν προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα κακώς κείμενα της κυβερνητικής πολιτικής, σχολιάζουν στην Κουμουνδούρου τις κυβερνητικές διαρροές για το «χέρι» που έβαλε ο πρωθυπουργός στους υπουργούς που έχουν κατεβάσει «μολύβια» μπροστά στα σενάρια των πρόωρων εκλογών.

Στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησαν ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα εναντίον του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, υποστηρίζοντας πως «οι γελοίες (ακριβώς αυτή τη λέξη χρησιμοποίησαν) διαρροές του κ. Μητσοτάκη μήπως και πείσει πως δεν φταίει ο ίδιος αλλά οι υπουργοί του για τις παταγώδεις αποτυχίες της κυβέρνησής του και τα απελπιστικά αδιέξοδα των πολιτών, δεν πείθουν ούτε τον συμπαθέστατο Πίνατ, που ενίοτε δαγκώνει και κανέναν».

Κλείνοντας, μάλιστα, το σχόλιο τους, έδειξαν σίγουροι για την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, αναφέροντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν χρειάζεται να αγχώνεται για την αποδοτικότητά τους. Πολύ σύντομα οι πολίτες θα τους απαλλάξουν όλους μαζί από τα καθήκοντά τους».