ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλυψη Λούκας από κυβέρνηση

Κάλυψη Λούκας από κυβέρνηση
Πλήρη κάλυψη στην υπουργό Εργασίας παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή κριτική που δέχθηκε για τα εργασιακά...

Πλήρη κάλυψη στην υπουργό Εργασίας παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή κριτική που δέχθηκε η Λούκα Κατσέλη στο υπουργικό συμβούλιο, δεδομένου ότι είχε καλλιεργήσει υπερβολικές προσδοκίες για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα σε ότι αφορά τα εργασιακά.

«Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, γνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε και οι υπουργοί μας εξάντλησαν κάθε περιθώριο. Αναζητούμε μέτρα λιγότερο επώδυνο για τον πολίτη, αυτό κάνουν όλοι, αυτό κάνει και η υπουργός Εργασίας» ανέφερε ο κ. Πεταλωτής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση επιτυχημένη τηρουμένων των αναλογιών και γνωρίζοντας πολύ καλά σε ποιες συνθήκες κινούμαστε και ποια είναι τα όριά μας, ώστε να μπορούμε να έχουμε μισθούς αντίστοιχους με την ελληνική πραγματικότητα.

Ο κ. Πεταλωτής ανακοίνωσε ότι την Τρίτη ο πρωθυπουργός θα δεχθεί διαδοχικά τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, λίγο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες και την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στις 16 & 17 Δεκεμβρίου, από τους οποίους θα ζητήσει συναίνεση για έξοδο από την κρίση.

Ροή Ειδήσεων