ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος Τσίπρα, εργαλειοποιεί μια τραγωδία

Οικονόμου: Παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος Τσίπρα, εργαλειοποιεί μια τραγωδία
Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταφέρθηκε σκαιότατα κατά των ελληνικών αρχών.

Απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, στον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος, ενώ σχολίασε πως συντάσσεται με την προπαγάνδα αλλότριων δυνάμεων αδιαφορώντας για την αλήθεια.

Παράλληλα, σχολίασε πως ο κ. Τσίπρας μίλησε αντίθετα με τις μαρτυρίες των ίδιων των προσφύγων ενώ επεσήμανε ότι είναι νωπή η μνήμη από το πως διαφύλαττε τα σύνορα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας, σε παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος, εργαλειοποίει μια τραγωδία για να καταφερθεί σκαιότατα εναντίον των ελληνικών αρχών, το προσωπικό των οποίων αγωνίζεται για την προστασία της Πατρίδας και της ανθρώπινης ζωής, με αυταπάρνηση, ανθρωπιστική ευαισθησία και χωρίς διακρίσεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

«Ο κ. Τσίπρας, χωρίς κανένα στοιχείο και αντίθετα με τις μαρτυρίες των ίδιων των προσφύγων, στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές και στην προπαγάνδα που διασπείρουν αλλότριες δυνάμεις, οι οποίες προφανώς θέλουν να προκαλέσουν ζημιά στην Ελλάδα. Με αυτούς συντάσσεται ο κ. Τσίπρας αδιαφορώντας για την αλήθεια».

Κλείνοντας, ο κ. Οικονόμου τόνισε: «Όσο για τη διαφύλαξη και παρακολούθηση των συνόρων, όλοι θυμόμαστε πώς το έκανε, όσο κυβέρνησε, και όλοι φανταζόμαστε πώς θα αντιμετώπιζε την εισβολή το 2020».