ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Ελπίδα η νίκη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ

Σαμαράς: Ελπίδα η νίκη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ

Συγχαρητήρια στην ΔΑΠ - ΝΔΦΚ για τη χθεσινή νίκη στις βουλευτικές εκλογές, έδωσε μέσω εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η νίκη αυτή μας κάνει υπερήφανους και είναι μια επιβεβαίωση για την άποψη που έχετε για την παιδεία και προβλήματά της», τόνισε απευθυνόμενους στους νεολαίους ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

«Η νίκη αυτή είναι ένα μήνυμα προς την κοινωνία σε μια ώρα δύσκολη. Είναι ένα μήνυμα που μας δίνει ελπίδα για το αύριο», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, ο κ. Σαμαράς δήλωσε πως ο λαός έστειλε ένα μήνυμα που η ΝΔ το πήρε.

Δυστυχώς, όπως τόνισε, «η αλαζονεία και ο τυχοδιωκτισμός δεν επέτρεψαν το μήνυμα να γίνει πραγματικότητα και μας πάνε πάλι σε εκλογές.

Το μήνυμα αυτό το κρατάμε και με αυτό θα πορευτούμε στις επόμενες εκλογές. Ένα μήνυμα σύνθεσης, από τη μια ναι στην Ευρώπη, ναι στο ευρώ, ναι στην ασφάλεια, και από την άλλη ανακούφιση και κοινωνική ευαισθησία στον απλό πολίτη, αυτόν που τα έχασε όλα», σημείωσε ο κ. Σαμαράς.

Δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ βρισκόταν ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Κατσαφάδος, καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.