ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Έρχονται αντικλεπτικά σε νέα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ - Η λίστα

Έρχονται αντικλεπτικά σε νέα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ - Η λίστα
Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες από σούπερ μάρκετ, όπου τοποθετήθηκαν αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα - Αύξηθηκε η ζήτηση αντικλεπτικών συσκευών για άλλα προϊόντα λέει στο Newsbomb.gr ο ιδιοκτήτης εταιρείας αντικλεπτικών, Γιώργος Καραφύλλης

Αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσαν οι πρόσφατες εικόνες από ελληνικό σούπερ μάρκετ, στο οποίο τοποθετήθηκαν αντικλεπτικά σε… βρεφικά γάλατα.

Ωστόσο, αν και πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα, οι εικόνες αυτές φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν, καθώς παρατηρείται αύξηση των πωλήσεων των αντικλεπτικών συστημάτων με αγοραστές τα σούπερ μάρκετ.

Για το θέμα μίλησε στο Newsbomb.gr ο ιδιοκτήτης εταιρείας αντικλεπτικών, Γιώργος Καραφύλλης. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Έχουμε αύξηση στην ζήτηση αντικλεπτικών από αλυσίδες τροφίμων της τάξεως του 10% – 15%. Περισσότερο ενδιαφέρονται από μικρές αλυσίδες σουπερ μάρκετ που είναι πιο εύκολο να τοποθετηθούν, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχουμε αρχίσει να έχουμε κρούσεις και από κάποια μεγάλα».

Σε ποια προϊόντα έρχονται αντικλεπτικά στα σούπερ μάρκετ

«Τα προϊόντα για τα οποία υπάρχει ενδιαφέρον να τοποθετηθούν αντικλεπτικά είναι ο καφές, το μέλι, τα ξυραφάκια, η συσκευασμένη φέτα, οι βρεφικές σκόνες, τα αλκοολούχα ποτά, τα σαμπουάν κ.α.», ανέφερε ο κ. Καραφύλλης

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ο κύριος λόγος που υπάρχει αυτή η αύξηση στην ζήτηση των αντικλεπτικών είναι καταρχήν οι σπείρες για τις οποίες έχει γίνει λόγος ότι κλέβουν προϊόντα και τα μεταπωλούν σε μίνι μάρκετ αλλά και πλέον κάποιοι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να πούμε ότι αντικλεπτικά σε προϊόντα που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ υπήρχαν πάντα αλλά ήταν σε ακριβά προϊόντα».