GOSSIP

Ναταλία Γερμανού για Κιβωτό του Κόσμου: Προσπαθώ να κρατήσω μια ελπίδα

Ναταλία Γερμανού για Κιβωτό του Κόσμου: Προσπαθώ να κρατήσω μια ελπίδα
Η Ναταλία Γερμανού παίρνει θέση για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου
Glomex

«Αν έπρεπε να επιρρίψω μια ευθύνη στον πατέρα Αντώνιο, αυτή είναι ότι έπρεπε να τους περάσει από 40 κόσκινα όλους αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» και οι καταγγελίες που έρχονται στη δημοσιότητα για ξύλο, βρισιές και κακοποίηση σε παιδιά που φιλοξενούνταν στη δομή.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, με αφορμή τις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου, τοποθετήθηκε για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

«Προσπαθώ να κρατήσω ακόμα μια ελπίδα, ότι δεν θα είναι αυτό που φανταζόμαστε. Αλλά και πάλι, ακόμα κι αν αποδεχτεί ότι όλοι οι άλλοι φταίνε και κάποιοι άνθρωποι τοποθετήθηκαν σε θέσεις που δεν θα έπρεπε κι έρχονταν σε επαφή με παιδιά, ενώ δεν θα έπρεπε, πάλι θα πω ότι αν έπρεπε να επιρρίψω μια ευθύνη στον πατέρα Αντώνιο, αυτή είναι ότι έπρεπε να τους περάσει από 40 κόσκινα όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είτε είναι 4, 10, 14, 19 χρονών. Δεν έχει καμία σημασία. Είναι παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού επιχείρησε να εξηγήσει μια από τις φράσεις που ανέφερε ο πατήρ Αντώνιος, ότι δηλαδή τα παιδιά αυτά προέρχονται από παραβατικές οικογένειες, είναι δύσκολα στη διαχείρισή τους και ίσως τους εκδικούνται, γιατί υποκαθιστούν τους γονείς τους.

«Μπορώ να φανταστώ περίπου πώς το εννοούσε. Ίσως εννοούσε ότι αυτά τα παιδιά έχουν μέσα τους θυμό, γιατί στερήθηκαν τους φυσικούς τους γονείς. Δεν θέλω να πιστεύω ότι εννοούσε πως είναι κακά παιδιά, που τώρα εκδικούνται», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Κεραμέως: Θα ελεγχθεί κάθε πτυχή για την Κιβωτό του Κόσμου

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος έδινε εντολή να μας κλειδώνουν»

Κιβωτός του Κόσμου: Τα ταξίδια και οι άνθρωποι των «ειδικών αποστολών»