ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Μητσοτάκης: Απάντησε ερωτήσεις μικρών δημοσιογράφων στην Τρίπολη

Κ. Μητσοτάκης: Απάντησε ερωτήσεις μικρών δημοσιογράφων στην Τρίπολη
Μικροί Δημοσιογράφοι Εν Δράσει

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης ο πρωθυπουργός απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις των μικρών μαθητών του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Δευτέρα 5/12/2022 και κατά την επίσκεψή του στην πόλη συνάντησε τους μαθητές του ομίλου δημοσιογραφίας του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης, «Μικροί Δημοσιογράφοι εν δράσει», και παραχώρησε συνέντευξη στα παιδιά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο κύριος Μητσοτάκης απάντησε με προθυμία και ενθουσιασμό στις ερωτήσεις των μικρών δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, εκπαίδευσης, αθλητισμού και οικονομίας.

Τα παιδιά περιγράφουν την συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό:

«Την ημέρα της συνέντευξης περιμέναμε τον Πρωθυπουργό γεμάτοι αγωνία και άγχος, ωστόσο μας κατέκλυζαν συναισθήματα ενθουσιασμού, ανυπομονησίας και περιέργειας. Όλα όσα νιώθαμε οφείλονταν στο γεγονός ότι ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους και ταυτόχρονα ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι αναμφίβολα ένα σημαντικό πρόσωπο στην πολιτική ζωή της χώρας μας.

Μόλις έφτασε ο Πρωθυπουργός, συστήθηκε σε όλους μας και αμέσως δημιουργήθηκε ένα κλίμα οικειότητας μεταξύ μας. Λίγα λεπτά αργότερα οι κάμερες και οι προβολείς ήταν έτοιμοι. Καθίσαμε κοντά του και η συνέντευξη άρχισε!

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας αισθανθήκαμε όλοι πολύ όμορφα και άνετα μαζί του και χαρήκαμε πολύ, επειδή απάντησε στις ερωτήσεις μας. Το άγχος και η περιέργεια άρχισαν να εξαφανίζονται και τη θέση τους γρήγορα πήραν η συγκίνηση και η ευχαρίστηση.

Καθώς διατυπώναμε τις απορίες μας, το θερμό χαμόγελο του Πρωθυπουργού μάς έδωσε μια αίσθηση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Χαρήκαμε πολύ που άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς της γενιάς μας και νιώθουμε περήφανοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να είμαστε η φωνή όλων των εφήβων!

Από τη συνέντευξη αυτή αποκομίσαμε σημαντικές γνώσεις και αξέχαστες εμπειρίες. Ήταν μια μοναδική συνάντηση που λίγοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν. Σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας ως μία από τις καλύτερες στιγμές μας στο δημοσιογραφικό χώρο».

Με πληροφορίες από Μικροί Δημοσιογράφοι Εν Δράσει