ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επεισόδιο Γιώργου Βαρεμένου με Άννα Καραμανλή: Πώς απάντησε ο Χρήστος Κούτρας

Επεισόδιο Γιώργου Βαρεμένου με Άννα Καραμανλή: Πώς απάντησε ο Χρήστος Κούτρας
Ο Χρήστος Κούτρας καταδίκασε τη χειρονομία που έκανε ο Γιώργος Βαρεμένος, χαρακτηρίζοντάς την ως «απαράδεκτη» και αναφέρθηκε εκτενώς στο επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή. 
Glomex/ΣΚΑΪ

Ο Χρήστος Κούτρας καταδίκασε τη χειρονομία που έκανε ο Γιώργος Βαρεμένος, χαρακτηρίζοντάς την ως «απαράδεκτη» και αναφέρθηκε εκτενώς στο επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή. 

Θέση για όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και στην Άννα Καραμανλή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» πήραν οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι».

Αρχικά, ο Χρήστος Κούτρας καταδίκασε τη χειρονομία που έκανε ο Γιώργος Βαρεμένος, χαρακτηρίζοντάς την ως «απαράδεκτη» για να προσθέσει: «Είναι απαράδεκτη όμως και η πατριδοκαπηλία, χωρίς αυτό να δικαιολογεί την κίνηση Βαρεμένου. Επειδή όμως ακούω πολλά από το πρωί, πιστεύω ότι ο Βαρεμένος θα το έκανε αυτό αν απέναντί του ήταν και άντρας».

Μάλιστα, ο Χρήστος Κούτρας συνέχισε: «Όποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τηλεοπτικό αέρα, νεύρα, στιγμές, καταστάσεις, καλύτερα να μην βγαίνει στην τηλεόραση. Κάτσε σπίτι σου, πήγαινε κόψε πίτες. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να μετράμε το πατριωτικό μας φρόνημα. Η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά. Σκάστε, σκάστε… Δηλαδή δεν μπορείς να σκάσεις δύο μέρες;».

Άναψαν τα αίματα στον ΣΚΑΪ ανάμεσα σε Γιώργο Βαρεμένο και Άννα Καραμανλή

«Άναψαν τα αίματα» στο πλατό του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (2/2) μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον Αλέξη Τσίπρα που πήγε σε παράσταση ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του Phantom.

Η Άννα Καραμανλή έπειτα από την έντονη συζήτηση που είχε με τον κ. Βαρεμένο έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε πάει σε θεατρική παράσταση. Μάλιστα, η βουλευτής καυτηρίασε το γεγονός τονίζοντας ότι «αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα».

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η κυρία Καραμανλή.

Σχετικές ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει τον Βαρεμένο για το on air επεισόδιο - Θέλει «συγγνώμη» και από την Καραμανλή

Ο Βαρεμένος άρπαξε το χαρτί από την Καραμανλή: «Ελεεινή υποκρισία Τσίπρα», φώναζε

Άγριος καβγάς Βαρεμένου - Άννας Καραμανλή on air - Της άρπαξε το χαρτί από τα χέρια