ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Στις 21 Μαΐου οι κάλπες - Το ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογές 2023: Στις 21 Μαΐου οι κάλπες - Το ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 21 Μαϊου. 

Στις 11 το πρωί της Τρίτης πραγματοποιείται το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ημερομηνία των εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν την 21η Μαϊου.

Παρακολουθήσετε ζωντανά την εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργικό συμβούλιο:

Η ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου:

Θέμα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι η παρουσίαση από τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, δράσεων για τη δημόσια διοίκηση:

α) Ερανιστικό νομοσχέδιο,

β) Καθορισμός των αρμόδιων υπηρεσιών και των συγκεκριμένων ποσοτικών στόχων για την εφαρμογή του Συστήματος Κινήτρων και Ανταμοιβής Υπαλλήλων στο πλαίσιο του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής,

γ) Ενημέρωση για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού,

δ) Αποτίμηση παρεμβάσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια του δημοσίου τομέα,

ε) Δράσεις για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη λειτουργία του κράτους.

«Ο Μάιος είναι κοντά…»

«Η καρδιά της Ρούμελης είναι σήμερα γαλάζια. Και με τη δική σας δυναμική παρουσία να γίνεται η καλύτερη απάντηση σε όσους αμφιβάλλουν πως η ΝΔ είναι η μεγάλη παράταξη που εγγυάται τη σταθερότητα. Εμείς μόνο μπορούμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στο μέλλον που της αξίζει και θα το κάνουμε. Θα κερδίσουμε στις επόμενες εκλογές για να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα μπροστά, για να αλλάξουμε τη χώρα πιο τολμηρά, πιο αποτελεσματικά, για μια πατρίδα που θα μας κάνει πραγματικά υπερήφανους», είπε χθες από τη Λαμία ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Ο Μάιος είναι κοντά φέρνοντας μια νέα άνοιξη με το διπλό δικό σας μήνυμα. Είναι μήνυμα αναστοχασμού και συλλογικής ανασυγκρότησης μετά την τραγωδία των Τεμπών. Είναι και μήνυμα μάχης για να μείνει η χώρα σε τροχιά ευημερίας. Το φως της νέας Ελλάδος πρέπει να απλωθεί παντού και σε όλους».

Σχετικές ειδήσεις