ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 -Γιαννούλης: Έντονο το στοιχείο της τρομοκράτησης των πολιτών περί Μητσοτάκης ή χάος

Εκλογές 2023 -Γιαννούλης: Έντονο το στοιχείο της τρομοκράτησης των πολιτών περί Μητσοτάκης ή χάος

Εκλογές 2023: «Ανάγνωση» του αποτελέσματος της κάλπης της 21ης Μαΐου και της βαριάς ήττας του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης και τόνισε για τις επαναλητικές εκλογές: «Είναι μάχη νίκης και όχι ήττας», «δεν πάμε για να χάσουμε».

«Πέρα από τα λάθη πολιτικού αφηγήματος και αυτού που εκπέμφθηκε στος δημόσιες συζητήσεις, υπήρξε έντονο το στοιχείο του φόβου, της τρομοκράτησης των πολιτών περί Μητσοτάκης ή χάος, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε ένα αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα.

Παράλληλα, έστρεψε τα πυρά του κατά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως γίνεται «χρυσός χορηγός» της κυβέρνησης προοπτικής Μητσοτάκη.

Επίσης, έκανε λόγο, επικαλούμενος δημοσιεύματα, για «πογκρόμ στους ελεύθερους επαγγελματίες για τις ασφαλιστικές εισφορές, για τις κατασχέσεις και τις φυλακίσεις».

Επικρίνοντας τον εκλογικό νόμο της ενισχυμένης αναλογικής, είπε πως μέχρι να βγει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης, θα ψηφίζουμε.

Μετά την πρώτη αποτίμηση, ο Χρήστος Γιαννούλης έθεσε τον πήχυ των επαναληπτικών εκλογών ψηλά. «Είναι μάχη νίκης και όχι ήττας» τόνισε χαρακτηριστικά

Σημείωσε πως στα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν δοθεί.

Σε ό,τι αφορά το πρόγρομμα του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως δίνουν τη μάχη για να έχει ο λαός φθηνότερο ψωμί, να μην βλέπει κάθε ημέρα ανατιμήσεις που πηγαίνουν κατευθείαν στις τσέπες μιας ολιγομελούς ομάδας επιχειρηματιών.