Εκδήλωση για «Καλλικράτη»

Εκδήλωση με θέμα «Αθήνα-Αττική – Καλλικράτης» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα...

Εκδήλωση με θέμα «Αθήνα-Αττική – Καλλικράτης» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα. Το παρόν στην εκδήλωση θα δώσουν ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Αθήνας Γιώργος Καμίνης.
Στόχος είναι να ενισχυθούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Αττική.


Οι ελπίδες της Χαρ. Τρικούπη για τον δήμο της Αθήνας είναι ο κ. Καμίνης να περάσει στον δεύτερο γύρο με διαφορά κάτω από δέκα μονάδες, ώστε να έχει επιτευχθεί η άντληση ψήφων από την «δεξαμενή» της Αριστεράς, των οικολόγων και των ανένταχτων.
Για τον κ. Σγουρό τα πράγματα είναι περισσότερο περίπλοκα. Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς με τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις περνά με άνεση στον δεύτερο γύρο και εάν συμβεί αυτό, οι εκτιμήσεις είναι ότι θα κερδίσει και τις εκλογές, δεδομένου ότι διαθέτει μεγαλύτερη «δεξαμενή» άντλησης ψήφων .


Πέραν αυτών πάντως, ο κ. Σγουρός αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους αντιπεριφερειάρχες καθώς γίνονται προσπάθειες να κρατηθούν ισορροπίες. Ωστόσο από τα ονόματα που ακούγονται (Φασούλας, Παταβούκας, Δήμου, Χρονόπουλος, Φελώνης, Ντελείδημου ) τίποτα δεν θεωρείται ιδιαίτερα αξιόλογο.
Παρά το γεγονός ότι η Ιπποκράτους « χρεώνει» στον Δημαρά έλλειψη οργάνωσης, εν τούτοις εμφανίστηκε περισσότερο έτοιμος από τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.

Με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών θα δειπνήσει απόψε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη», Γιώργος Καμίνης σε εστιατόριο στο Παγκράτι. Οι βουλευτές που θα παραστούν στο δείπνο είναι:Σκανδαλίδης, Διαμαντοπούλου, Παπουτσής. Αλευράς, Τσούρας, Κουβέλης, Οικονόμου και Ζούνη.