Σαμαράς: «Το ΠΑΣΟΚ εξαπατά τους Έλληνες»

Νέα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς...

Νέα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικών του κόμματος. Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι, «η αλήθεια είναι ότι το ΠΑΣΟΚ κορόιδεψε τους Έλληνες ως αντιπολίτευση και προσπαθεί να τους εκβιάζει ως κυβέρνηση. Ως αντιπολίτευση εξαπάτησε τους Έλληνες, διακηρύσσοντας πως λεφτά υπάρχουν και μοιράζοντας στους πάντες τα πάντα. Ως κυβέρνηση προσπάθησε να ξεμπλέξει από τις προεκλογικές του υποσχέσεις, διασύροντας τη χώρα στο εξωτερικό, καλλιεργώντας το φόβο στο εσωτερικό, και υποτάσσοντας τη χώρα στο μνημόνιο. Αυτή ήταν η επιλογή του από την πρώτη στιγμή».

Ο κ. Σαμαράς συνέχισε λέγοντας πως, «οδηγούμαστε σε ακόμη σκληρότερα μέτρα που απλώς αναβάλλονται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών». Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι, «δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να αλλάξει, η πολιτική του μνημονίου πρέπει να αλλάξει». Ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στην αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου, παρότρυνε τους πολίτες να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα, λέγοντας ότι, «η ευκαιρία αυτή δεν πρέπει και δεν μπορεί να πάει χαμένη. Είναι υποχρέωση που δεν μπορεί να αγνοηθεί, δεν μπορεί να χαθεί – στην αποχή ή στην ανοχή ή στην αδράνεια του καναπέ - όπως θέλει το ΠΑΣΟΚ».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζοντας την επίθεσή του στο ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «η ΝΔ δεν είναι απλά και μόνο εναντίον του μνημονίου, εναντίον της καταχνιάς και της κατάθλιψης, που σκορπίζει στον τόπο και στον λαό μας, η ΝΔ είναι η έκφραση μιας εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης που συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο ανάπτυξη προοπτική ελπίδα».

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τους πολίτες της Αττικής να εκφράσουν στην κάλπη, «το μήνυμα της ανανέωσης, της εργατικότητας και της αξιοσύνης, που εκφράζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας. Ζήτησε επίσης, από όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, να πιέσουν την κυβέρνηση να νιώσει το βράδυ των εκλογών την ανάγκη, αλλά και την καθολική πλέον αξίωση για μία άλλη πολιτική.