ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδίκη της επίθεσης στο The Mall από ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και ΧΑ

Καταδίκη της επίθεσης στο The Mall από ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και ΧΑ

Στην καταδίκη της βομβιστικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο The Mall προχώρησαν ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή

«Η σημερινή βομβιστική επίθεση στο The Mall, σε ένα χώρο που πολλοί πολίτες, κυρίως νέοι, επιλέγουν για την κυριακάτικη βόλτα τους, δείχνει ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο είδος τρομοκρατίας που όχι απλά επιλέγει συμβολικούς στόχους, αλλά επιδιώκει νεκρούς και αίμα» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, καταδικάζει τη «δολοφονική επίθεση» και «προειδοποιεί όλους όσους επιδιώκουν να βυθίσουν τη χώρα στο χάος ότι δεν θα τα καταφέρουν. Η Πολιτεία θα αντιδράσει».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενημερώθηκε σχετικά από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια.

Από την πλευρά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο υπεύθυνος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Δημόσιας Τάξης, βουλευτής Β’ Αθηνών Β. Καπερνάρος αναφέρει ότι «Η κυβέρνηση καλείται τώρα, αφού απέτυχε στην προληπτική της δράση, να επέμβει κατασταλτικά και να προστατεύσει τους Έλληνες Πολίτες από τις συνεχιζόμενες εγκληματικές ενέργειες ακραίων στοιχείων, που καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας. Όταν την πατρίδα μας την τραυματίζουν η αλλοδαπή και η ημεδαπή τρόικα, δεν χρειάζονται τέτοια χτυπήματα, που αποπροσανατολίζουν και κυρίως προβληματίζουν» προσθέτει ο κ. Καπερνάρος.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, «Οι αριστεροί τρομοκράτες έδειξαν σήμερα το αληθινό δολοφονικό τους πρόσωπο, στρεφόμενοι κατά της κοινωνίας και τραυματίζοντας αθώους συμπολίτες μας. Η κυβέρνηση» προσθέτει, πρέπει «να αφήσει τα ευχολόγια και τις λεκτικές καταδίκες και να προβεί άμεσα στη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των τρομοκρατών».