ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απειλή έξωσης και κατάσχεσης για το ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους!

Απειλή έξωσης και κατάσχεσης για  το ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους!

Τελεσίγραφο από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου στην Ιπποκράτους προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Με την απειλή της έξωσης και κατάσχεσης της ακίνητης και κινητής του περιουσίας βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα αντιμέτωπο το ΠΑΣΟΚ από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους, ο οποίος ζητάει το ποσό δεκάδων χιλιάδων ευρώ που του χρωστάει το κόμμα από απλήρωτα νοίκια!!!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου και οι «κηπουροί» του έδιναν μαθήματα στους Έλληνες λέγοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει τα χρέη της απέναντι στους δανειστές της καλώντας τους να σφίξουνε το ζωνάρι, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ άφηνε απλήρωτους όχι μόνο τους εργαζομένους στο κόμμα αλλά ακόμα και τον ιδιοκτήτη του κτιρίου στον οποίον είχε μεταφερθεί το... Κίνημα ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος για γυμναστήρια και πολλές άλλες ανέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστικοί επιμελητές και συνήγοροι του ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους ήταν κάθετοι και δεν άφησαν περιθώρια στον διευθυντή του ΠΑΣΟΚ κ. Σαλαγιάννη για ελιγμούς... Φέρονται να του διαμήνυσαν πως «ή μας πληρώνετε ή σας κάνουμε βούκινο σε όλα τα ΜΜΕ με έξωση και κατάσχεση».

Η κατάντια στην οποία έχει περιέλθει το άλλοτε κραταιό Κίνημα είναι απελπιστική. Μέσα στην γενικότερη κοινωνική απαξίωση, ήρθε να αποδειχθεί ότι είναι και οικονομικά ανήμπορο. Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ ζούσε... πλουσιοπάροχα με δικά μας χρήματα, των Ελλήνων φορολογουμένων.

Μέχρι που μπορεί να φθάσει άραγε η προκλητικότητα τους εκεί στο ΠΑΣΟΚ;

Διαβάστε επίσης:

Έξωση στο ΠΑΣΟΚ!

Εμφύλιος δίχως όρια στο ΠΑΣΟΚ

Ανελέητα τα χτυπήματα κατά αλλήλων στο ΠΑΣΟΚ!