ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο:Άγριος καυγάς Καμμένου–Τσαπανίδου με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς

Βίντεο:Άγριος καυγάς Καμμένου–Τσαπανίδου με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς

Αρένα το στούντιο της εκπομπής!

Άγριος καυγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Πόπης Τσαπανίδου με τον Πάνο Καμμένο με αφορμή την προτροπή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για λιντσάρισμα του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστου Πάχτα.

Ο Πάνος Καμμένος έριξε τις ευθύνες στους δημοσιογράφους λέγοντας πως από τις ομιλίες του ήταν το μόνο απόσπασμα που δημοσιοποίησαν.

Στην επίμονη ερώτηση της Πόπης Τσαπανίδου αν μετάνιωσε για την αποστροφή περί λιντσαρίσματος, της απάντησε «αντιλαμβάνομαι ότι σας λένε να επιμένετε να κάνετε αυτή την ερώτηση».

Την αποκάλεσε ψεύτρα, αστεία και ισχυρίστηκε πως κάποιοι τις υπαγορεύουν τις ερωτήσεις και ότι έχει προκατάληψη. Πρόσθεσε πως δεν ήταν δημόσια δήλωση αυτή αφού τον τραβούσε μια κάμερα από το πλάι.

Την κατηγόρησε μάλιστα ότι έχει δώσει βήμα στη Χρυσή Αυγή για να του απαντήσει η δημοσιογράφος πως αυτό συνέβη μόνο μια φορά, κατόπιν τηλεφωνικής παρέμβασης του Ηλία Κασιδιάρη.

Έξαλλη η Πόπη Τσοπανίδου δήλωσε πως κανονικά πρέπει να τον πετάξει έξω από το στούντιο. Αυτή ήταν η ατάκα που ανάγκασε τον Πάνο Καμμένο να φύγει.

Διαβάστε επίσης:

Καυγάς Καμμένου – Τσαπανίδου: Δείτε στο βίντεο τι προηγήθηκε

Δήλωση – «βόμβα» Κάμμενου για τον Πάχτα

ΣΥΡΙΖΑ: Επιλεκτική η δίωξη εναντίον του Π. Καμμένου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά δίωξη για τη Χ.Α. αλλά όχι στον κυβερν. εταίρο του;»

ΝΔ για Καμμένο: Πρακτικές Χρυσής Αυγής από τον βαστάζο του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το βίντεο: