ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφαγε πόρτα ο Καμίνης ...

Έφαγε πόρτα ο Καμίνης ...

Με τις αυτοδιοικητικές εκλογές να πλησιάζουν και τα κομματικά επιτελεία να συμπληρώνουν λίστες με πρόσωπα, η μάχη για τη Δημαρχία της πρωτεύουσας αποτελεί το κεντρικό ενδιαφέρον.

Σ' αυτό το πλαίσιο, έχει το τελευταίο διάστημα ενεργοποιηθεί και ο σημερινός δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, ο οποίος βλέποντας πως Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ δε θέλουν να ακούν ούτε το όνομα του, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο προφίλ.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται πάντως, έστω και η άτυπη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ωστόσο η δυναμική των δύο κομμάτων δε μοιάζει ικανή να του εξασφαλίσει ούτε μία θέση στο δεύτερο γύρο. Έτσι, στο επιτελείο του Γιώργου Καμίνη τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν να πετάξουν το τελευταίο τους χαρτί. "Δε θέλω καμία κομματική στήριξη, κατεβαίνω ανεξάρτητος" αναμένεται να αναφωνήσει ο Δήμαρχος, ξεκινώντας πολύ νωρίς τον προεκλογικό του αγώνα σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει όλους εκείνους που απεχθάνονται τα κόμματα. Φυσικά, αυτό που δεν έχουν υπολογίσει οι φιλελεύθεροι σύμβουλοι του των βορείων προαστίων, είναι πως οι πολίτες απεχθάνονται επίσης και την κατάσταση που βιώνουν στις γειτονιές της Αθήνας τα τελευταία χρόνια, οπότε σκούρα τα πράγματα...