Το παράπονο του «Ινδιάνου» - Γιατί «τα έβαλε» με τον Γιωργάκη

Το παράπονο του «Ινδιάνου» - Γιατί «τα έβαλε» με τον Γιωργάκη
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας, αρραβωνιάστηκε πριν λίγες μέρες την εκλεκτή της καρδιάς του, Πωλίνα Πατραμάνη!

Στην μεγάλη στιγμή της ζωής του φυσικά ήταν και οι αγαπημένοι του γονείς, ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του Άντα Παπανδρέου καθώς και η μαμά του Εύα Ζησιμίδου

Ο μικροπωλητής των λαϊκών αγορών, ο οποίος έβαλε λουκέτο στην επιχείρησή του λίγο πριν την οικονομική κρίση, έζησε τη ζωή του και με το παραπάνω.

Όλοι όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν απλό άνθρωπο και πράο χαρακτήρα, ο οποίος βαδίζει στη ζωή του με συγκεκριμένες αρχές, παραμένοντας συνεπής σε αυτές. Ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί και κοιμάται νωρίς το βράδυ. Με εξαίρεση όταν βρίσκεται παρέα με φίλους.

«Μόνο μην του χαλάσεις την ηρεμία και το πρόγραμμά του. Τότε εκνευρίζεται και γίνεται απότομος και απόμακρος», λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, Εύα Ζησιμίδου δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν την πειράζει που εργάζεται στη λαϊκή, ενώ περιγράφει τους συμπέθερούς της ως «καταπληκτικούς ανθρώπους».

«Μου αρέσει να νιώθω ότι υπάρχουν γύρω μου ζεστασιά και αγάπη», σημείωνε χαρακτηριστικά. Μάλιστα υποστηρίζει απόλυτα την απόφαση του γιου της λέγοντας:

«Δηλαδή δεν έπρεπε να πάρει αυτή που είναι του γούστου του; Με τη χάρη τη ομορφιά και την εξυπνάδα της; Αν τύχαινε να παντρευόταν μια πλούσια, τότε τι θα λέγαμε; Ότι τη επέλεξε για τα λεφτά της;», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να γνωρίσει τον «Ινδιάνο» συμπέθερο, καθώς εκείνος δεν παρέστη στο τραπέζι των αρραβώνων, ενώ η ίδια έπρεπε όπως λέει να επιστρέψει αμέσως μετά το τραπέζι στην Αθήνα, καθώς είχε επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Αυτό είναι και το «παράπονο» του κ. Πατραμάνη, που προσκλήθηκε στους αρραβώνες της κόρης του. «Ο Θανάσης στεναχωρήθηκε πολύ που δεν τον κάλεσαν στους αρραβώνες επειδή είναι φτωχός και ταλαιπωρημένος», είπε στην εφημερίδα η αδελφή του Φωτεινή Πατραμάνη. «Το μόνο που ήθελε ήταν να καμαρώσει την κόρη του. Τίποτα παραπάνω».

PHOTO GALLERY