Επεισόδιο μεταξύ Ρ. Μακρή - Γ. Τραγάκη στη Βουλή

Επεισόδιο μεταξύ Ρ. Μακρή - Γ. Τραγάκη στη Βουλή

Επεισόδιο ανάμεσα στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ρ. Μακρή και τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γ. Τραγάκη, σημειώθηκε στη Βουλή.

Η βουλευτής θέλησε να καταγγείλει επίθεση που, όπως είπε, δέχθηκε από τη Δημόσια Ραδιοφωνία και ο προεδρεύων δεν την άφησε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Ρ. Μακρή από τη συζήτηση της ερώτησής της.

Η βουλευτής πριν αναπτύξει την ερώτηση είπε ότι «λάσπη και ψέματα είναι το μίγμα απέναντι σε όσους αντιστέκονται» και κατήγγειλε ότι «μέσα από το μόρφωμα που ονομάζεται Δημόσια Ραδιοφωνία και εκπέμπει παρανόμως μέσα από το μέγαρο της ΕΡΤ έχει εξαπολυθεί επίθεση στο πρόσωπό μου». «Να παρέμβετε για την νομιμότητα ειδάλλως σας θεωρώ συνένοχους», πρόσθεσε απευθυνόμενη προς το Προεδρείο.

Τότε ο Γ. Τραγάκης που την διέκοπτε και νωρίτερα ζητώντας να περιοριστεί στο αντικείμενο της ερώτησης της έκλεισε το μικρόφωνο και της συνέστησε «να πάει στο Περιστύλιο να τα πει αυτά».

Η Ρ. Μακρή συνέχισε αναπτύσσοντας την ερώτηση όμως ο Γ. Τραγάκης την διέκοψε όταν διαπίστωσε ότι έχει υπερβεί τον χρόνο της.

 Η βουλευτής εκνευρίσθηκε και αποχώρησε λέγοντας ότι θέλει να την φιμώσουν και ότι την προσβάλλει αυτή η συμπεριφορά. Έτσι ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ν. Μηταράκης απάντησε στην ερώτηση προ κενών εδράνων.