ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ONΝEΔ: «Οι ρουκέτες δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία»

ONΝEΔ: «Οι ρουκέτες δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία»

Η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας σε σχετική της ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων από το θάνατο του Αξαρλιάν, αναφέρει ότι οι ρουκέτες δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία.

Συμπληρώνονται 22 χρόνια από την επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» με ρουκέτα στο Υπουργείο Οικονομικών, η οποία στοίχισε τη ζωή στον εικοσάχρονο Θάνο Αξαρλιάν.

Σήμερα, όπου οι δράστες της επίθεσης βρίσκονται στη φυλακή έχοντας λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για τα εγκλήματά τους, υπάρχουν ακόμα μερικοί που υποστηρίζουν τη δράση τους. Υπάρχουν εκείνοι που καταθέτουν σε δίκες ως μάρτυρες υπεράσπισης, εκείνοι που τοποθετούνται ενώπιον των κοινοβουλευτικών θεσμών αναγνωρίζοντας «το δικαίωμα στην ένοπλη πάλη» και εκείνοι που γράφουν βιβλία και πλουτίζουν εις βάρος των θυμάτων, τα οποία περιγράφονται και ως «παράπλευρες απώλειες».

Απέναντι σε όλους αυτούς που δολοφονούν στο όνομα της ιδεολογίας τους, ενώνουμε τις φωνές μας με τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που τάσσεται κατά της βίας. Ας μείνει η απώλεια του Θάνου Αξαρλιάν, ανεξίτηλη μνήμη της δράσης της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα τυφλής βίας.

Διαβάστε επίσης:

Φωτορεπορτάζ: 22 χρόνια από τον θάνατο Αξαρλιάν (pics)