Καρχιμάκης: Ο Τσίπρας είναι ο αχριστράτηγος του μπάχαλου

Νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με τις σημερινές δηλώσεις του...

Νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με τις σημερινές δηλώσεις του.

Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Καρχιμάκης υπογράμμισε ότι «Πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν μπορεί να είναι ο αρχιστράτηγος του μπάχαλου. Αυτός που καταρρέει τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας».

Συνεχίζοντας την επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «Όλο αυτό το μπάχαλο που προσπαθούν να δημιουργήσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ασυλία σε άτομα και ομάδες που κινούνται στα όρια της νομιμότητας».

Υποστήριξε μάλιστα ότι σε έλεγχο που έγινε σε μοτοσυκλετιστή ομάδας συγκεντρωμένων κάτω από σπίτι βουλευτή, προέκυψε ότι επρόκειτο για άτομο που είχε αποφυλακιστεί πριν από έξι μήνες.

«Όλο αυτό το μπάχαλο είναι το ελεύθερο πεδίο για άτομα που λειτουργούν εκτός νόμου» είπε και μίλησε για «απαράδεκτη πρακτική που συνήθως γίνεται με επικεφαλής οπαδούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Για τα επεισόδια που έγιναν την περασμένη εβδομάδα και την χρήση χημικών από την πλευρά της αστυνομίας ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ παρέπεμψε στα αποτελέσματα της ΕΔΕ.