Επιμένει στο «στρίμωγμα» Βενιζέλου η Συγγρού

Επιμένει στο «στρίμωγμα» Βενιζέλου η Συγγρού
Απάντηση στην απάντηση, σήμερα μεταξύ ΝΔ και Ευάγγελου Βενιζέλου...

Η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει στο αίτημά της και καλεί εκ νέου τον Υπουργό των Oικονομικών να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή σχετικά με τον όρο «απολύσεις» που εντοπίζεται στη σελ. 114 της Έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε πλήρη διάσταση με τα όσα αναφέρονται στο άρθρο 37 του Εφαρμοστικού.

Η ΝΔ κατηγορεί μάλιστα τον Ευάγγελο Βενιζέλο για κατασκευή προπαγανδιστικών λόγων, σημειώνοντας πως οι θέσεις του Προέδρου της Ν.Δ. έχουν μια και μόνο ανάγνωση και όλα τα άλλα αποτελούν αυθαίρετες προεκτάσεις.

«Σε ό,τι αφορά τις “χίλιες συγνώμες” που αναφέρει, ας αντιληφθεί ότι τέτοια επικοινωνιακά παιχνίδια δεν πείθουν πια κανέναν. Προαπαιτούμενο της συναίνεσης είναι η αλλαγή της λανθασμένης πολιτικής και όχι η υποταγή στο λάθος, στην οποία έχουν εγκλωβιστεί ο ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Βενιζέλος ας καταλάβει ότι εξαντλεί την αξιοπιστία του όταν, για τρίτη κατά σειρά φορά, επιμένει να παραποιεί τις θέσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας για “θετικές αναγνώσεις των δηλώσεων του κ. Σαμαρά”», σημειώνει ο Γιάννης Μιχελάκης, ανταπαντώντας στην απόκριση Βενιζέλου, στις πρωινές γαλάζιες αιχμές.