Ευρ. Στυλιανίδης: Ύποπτο να μιλούν για τον Καραμανλή

Ευρ. Στυλιανίδης: Ύποπτο να μιλούν για τον Καραμανλή
«Το να χρησιμοποιούν τώρα το όνομα του Κώστα Καραμανλή για να φρενάρουν την προσπάθεια που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ νομίζω ότι είναι μάλλον ύποπτο...

«Το να χρησιμοποιούν τώρα το όνομα του Κώστα Καραμανλή για να φρενάρουν την προσπάθεια που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ νομίζω ότι είναι μάλλον ύποπτο για αυτούς που το κάνουν», τόνισε ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 97,2

Το γαλάζιο στέλεχος, πρόσθεσε μάλιστα, με αφορμή δημοσιεύματα περί Καραμανλικών στελεχών που αφήνονται εκτός κάδρου στην αξιωματική αντιπολίτευση, πως κάθε φορά που δημοκοπικά και πολιτικά η ΝΔ ανακάμπτει και αρχίζει να κερδίζει σημαντικούς πόντους αξιοπιστίας και προοπτικής εμφανίζονται τέτοιου τύπου δημοσιεύματα.

«Εγώ θα σας πω ότι ο κ. Καραμανλής από μόνος του αποφάσισε να απομακρυνθεί από την ηγεσία έχοντας διαγράψει έναν πολύ σημαντικό κύκλο και για την παράταξη και για τον τόπο», υπογράμμισε.

«Ουδέν σχόλιο» για Βουλγαράκη

«Δεν θα ήθελα να κάνω απολύτως κανένα σχόλιο», τόνισε για τη νέα τοποθέτηση Βουλγαράκη μέσω Facebook.

« Εγώ νομίζω ότι η ΝΔ έχει βρει σε ένα βαθμό το βηματισμό της και συνεχώς βελτιώνει την παρουσία της», σημείωσε και πρόσθεσε: «Σέβομαι τον κ. Βουλγαράκη, διετέλεσε υπουργός αυτής της παράταξης, αλλά νομίζω αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία ποια είναι η προσωπική άποψη του καθενός. Η δική μας άποψη είναι ότι η ΝΔ είναι μια μεγάλη δύναμη, η οποία θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο το επόμενο διάστημα, και διορθώνοντας λάθη ή παραλείψεις θα προσφέρει εναλλακτική πολιτική εξόδου από την κρίση».