ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί ο Τσίπρας φοβάται τον Κυριάκο

Γιατί ο Τσίπρας φοβάται τον Κυριάκο

Η πρώτη σκληρή αντιπαράθεση του Μαξίμου με τη νέα ηγεσία της ΝΔ καταγράφηκε την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών επιβεβαίωνε με συνέντευξή του στην Handelsblatt την παραμονή και συγχρόνως την οικονομική συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

Στο πρωθυπουργικό επιτελείο έχουν καταλήξει ότι η περίοδος... χάριτος που δόθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλαδή τις πρώτες ημέρες μετά την εκλογή του, έπρεπε να λήξει κι αυτό διότι θεωρούσαν βέβαιο ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ασκούσε οξύτατη κριτική στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Ήδη ο κ. Μητσοτάκης είχε επιτεθεί στον πρωθυπουργό για την εξέλιξη σε σχέση με την Eldorado, διερωτώμενος με τι ανάστημα θα πάει στο Νταβός και θα συναναστραφεί με διεθνείς επενδυτές.

Στο Μαξίμου έκριναν ότι η πλέον κατάλληλη ευκαιρία για τον πρωθυπουργό για να κατακεραυνώσει τον κ. Μητσοτάκη ήταν η εκδήλωση στην οποία συμμετείχε χθες στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, με αφορμή την κατάθεση - τις επόμενες ημέρες στη Βουλή - του σχεδίου νόμου για την διοικητική μεταρρύθμιση.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr.