ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόσιαλος: Όχι στα μικροκομματικά παιχνίδια

Μόσιαλος: Όχι στα μικροκομματικά παιχνίδια
Nα σεβαστούν την ανάγκη των πολιτών για ψυχραιμία και να συστρατευτούν σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια για την υπέρβαση της κρίσης...

Nα σεβαστούν την ανάγκη των πολιτών για ψυχραιμία και να συστρατευτούν σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια για την υπέρβαση της κρίσης καλεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος όποιους σπαταλούν τις δυνάμεις τους σε ένα εσωτερικό μικροκομματικό παιχνίδι τεχνητών παρεξηγήσεων.

"Την ώρα που η χώρα δίνει μία μάχη να προστατέψει τα συμφέροντά της, να διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους της και να βγει από την κρίση, κάποιοι αρέσκονται να παίζουν με τις λέξεις. Τώρα προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τη δημοσιογραφική απόδοση της συνέντευξης που έδωσε ο πρωθυπουργός στους Financial Times Deutschland, συνέντευξη στην οποία ο πρωθυπουργός σχολίασε τη δεδηλωμένη πρόθεση των οίκων αξιολόγησης να αξιολογήσουν το ελληνικό δημόσιο χρέος στο επίπεδο selective default, εάν υπάρξει συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα".

"Είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη σαφή θέση της χώρας, όπως αυτή διατυπώθηκε τόσο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, όσο και στο Eurogroup", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μόσιαλος.