Συνάντηση Σγουρού - Μπακογιάννη

Συνάντηση Σγουρού - Μπακογιάννη
Με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό...

Με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό συναντήθηκε σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. Αμέσως μετά τη συνάντηση η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε:

«Είχαμε μία συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής για πολύ συγκεκριμένα θέματα τα οποία έθεσε η Δημοκρατική Συμμαχία.

Πρώτο θέμα είναι το πρόβλημα του κέντρου της Αθήνας, το οποίο αγγίζει πλέον πάρα πολύ τον τουρισμό. Θέσεις εργασίας χάνονται κάθε μέρα, άνθρωποι οδηγούνται στην ανεργία λόγω της εικόνας που παρουσιάζει το κέντρο.

Συζητήσαμε αναλυτικά το πρόβλημα του ΟΚΑΝΑ και την πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας να υπάρχει μεθαδόνη σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας, έτσι ώστε να σταματήσει να παρουσιάζεται το θέαμα που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή και να αντιμετωπιστούν αυτά τα παιδιά ως ασθενείς, όπως πραγματικά είναι.

Το τρίτο θέμα το οποίο συζητήσαμε με τον Περιφερειάρχη είναι το θέμα των σκουπιδιών. Είναι βέβαιο πως αυτή τη στιγμή αυτό που χρειάζεται είναι ένα νέο ρυθμιστικό πλαίσιο και ένα πλήρες ξεκαθάρισμα αρμοδιοτήτων, έτσι ώστε νομικά και θεσμικά να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτά, διότι αλλιώς θα χάσουμε χρήματα τα οποία μπορούμε να εισπράξουμε από την Ευρώπη».