ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή επίθεση Παναγιωτακόπουλου σε Ραγκούση-Λοβέρδο

Σκληρή επίθεση Παναγιωτακόπουλου σε Ραγκούση-Λοβέρδο
Σκληρή επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση και του Ανδρέα Λοβέρδου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ...

Σκληρή επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση και του Ανδρέα Λοβέρδου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Προς νεόκοπους κυβερνητικούς», ο κ. Παναγιωτακόπουλος χαρακτηρίζει «άβουλη, αδρανή και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο» την κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι οι λεκτικές εξηγήσεις της «μας προετοιμάζουν για το χειρότερο».

Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτακόπουλος διαπιστώνει «αλαλούμ» στο εσωτερικό της χώρας, με αφορμή την αναίρεση του Προεδρικού Διατάγματος που είχε συντάξει ο Δημήτρης Ρέππας για τα ταξί από το Γιάννη Ραγκούση, για τον οποίο διερωτάται: «Γνώριζε ο κ. Ραγκούσης ως νεαρός αναρριχώμενος πολιτικός, επειδή ήταν πάντοτε επιλεγμένος και ουδέποτε νομιμοποιημένος με την ψήφο του Ελληνικού Λαού, το περιεχόμενο του Π.Δ.; Ήταν ή δεν ήταν μέχρι πρότινος ένας εκ δυο – τριών βασικών σχεδιαστών της κυβερνητικής πολιτικής και της εφαρμογής της; Συμμετείχε ή όχι στο υπουργικό συμβούλιο μαζί με τον προκάτοχό του;».

Περισσότερα στο newscode.gr