Συναγερμός στην κυβέρνηση για τη Σύνοδο Κορυφής

Συναγερμός στην κυβέρνηση για τη Σύνοδο Κορυφής
Στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, υπό την προεδρεία του κ. Γιώργου Παπανδρέου, λίγες μόλις ώρες πριν...

Στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, υπό την προεδρεία του κ. Γιώργου Παπανδρέου, λίγες μόλις ώρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής, έπεσαν στο τραπέζι όλα τα σενάρια για το τελικό πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, και οι διαβουλεύσεις για την «επόμενη μέρα» δίνουν και παίρνουν. Το θέμα είναι ότι σε περίπτωση που δεν δοθεί λύση, τουλάχιστον άμεση, τότε θα έχει αποδειχθεί ότι η Ε.Ε. φοβάται περισσότερο τον… Γιάννη απ’ ότι φοβάται το θεριό.

Η καυτή πατάτα της κρίσης χρέους, και οι υπόλοιποι «πελάτες» που περιμένουν στην ουρά, πονοκεφαλιάζουν τις ηγεσίες της Ε.Ε. και ίσως πληρώσουμε κι εμείς την αναβλητικότητά τους.

Όπως είναι όλα ανοιχτά για τη Σύνοδο Κορυφής, όλα είναι ανοιχτά και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Πιθανό νέο χαστούκι στην ελληνική κυβέρνηση θα σημάνει και την αντίστροφη μέτρηση για τον κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Σε αυτό το άτυπο «στοίχημα», πολλά έχει να χάσει και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, που κλήθηκε εν των υστέρων να τραβήξει το κουπί που διάλεξε ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε περισσότερα, στην: prionokordela.gr