ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Live η Συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στην 82η ΔΕΘ

Live η Συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στην 82η ΔΕΘ

Απέναντι σε μία άχρωμη, άοσμη και άνευρη Συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» βρέθηκαν αντιμέτωποι οι πολίτες, κατά τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ, όπου ο πρωθυπουργός επί της ουσίας δεν απάντησε στα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες, αλλά αρκέστηκε σε θολές δεσμεύσεις από το 2019 και μετά. 

Σε μία συνέντευξη Τύπου που διήρκησε περίπου τρεις ώρες, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε υποσχέσεις για διορθώσεις στη φορολογία και τον ΕΝΦΙΑ από το 2019, χωρίς ωστόσο να πει τίποτα συγκεκριμένο. Σε μία αποστροφή του λόγου του επίσης άφησε να εννοηθεί ότι ίσως και φέτος τα Χριστούγεννα ίσως δοθεί ένα μέρισμα στους χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά χωρίς να είναι σίγουρος και συγκεκριμένος για το ύψος του βοηθήματος.

Σε κάθε περίπτωση ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ σχετικά με μία πιθανή αυτοκριτική έκανε λόγο για λάθη και παραλείψεις, τις οποίες χαρακτήρισε φυσιολογικές όταν η χώρα είναι σε καθεστώς επιτροπείας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Σχετικές ειδήσεις