ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: Η έξοδος από το Μνημόνιο δεν έχει σχέση με το success story του Σαμαρά

Τζανακόπουλος: Η έξοδος από το Μνημόνιο δεν έχει σχέση με το success story του Σαμαρά

«Μηνύματα» προς πολλαπλές κατευθύνσεις έστειλε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης Τύπου πολιτικών ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καθαρή έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο, την ημερομηνία των εκλογών αλλά και την προκλητική ρητορική της Τουρκίας.

Ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι η επίσκεψη του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, «επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο ότι η χώρα βαδίζει προς την καθαρή έξοδο από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018». «(…) Και ο γ.γ. του ΟΟΣΑ, κ. Γκουρία επιβεβαίωσε εκ νέου πριν λίγο ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Εξαπέλυσε δε, «πυρά» κατά μερίδας του Τύπου για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν τις επισκέψεις Γιούνκερ και Γκουρία αλλά και το Εurogroup της περασμένης εβδομάδας.

«Το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης που παρουσίασε ο ΥΠΟΙΚ χαιρετίστηκε από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης ενώ καθορίστηκαν και οι ημερομηνίες σταθμοί για την ολοκλήρωση της 4ης αξιολόγησης, την ρύθμιση του ελληνικού χρέους και τη συμφωνία για τη μεταπρογραμματική εποπτεία» είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Ρoή Ειδήσεων