Δ. Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα κερδίζει χρόνο…

Δ. Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα κερδίζει χρόνο…

 «Η Ελλάδα κερδίζει χρόνο. Και διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις ώστε, στις εκλογές που θα διεξαχθούν μόλις η νέα κυβέρνηση ολοκληρώσει την αποστολή της, η κοινωνία να αποφασίσει νηφάλια και χωρίς την πίεση τελεσιγράφων, το πώς θέλουμε να πορευτούμε, για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον», σημειώνει με δήλωση του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η ΝΔ επισημαίνει ότι για άλλη μια φορά κλήθηκε να διαφυλάξει, με μια ιστορική υπέρβαση, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας, το μέλλον του τόπου μας.

«ΝΔ και Σαμαράς εγγυώνται το αύριο»

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, εγγυώνται και τώρα και στο αύριο, ότι εκφράζουν την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος», προσθέτει ο κ. Αβραμόπουλος, «για να ανακτήσει η Ελλάδα την εθνική αξιοπρέπεια και το διεθνές κύρος της. Για να διεκδικήσει κεντρικό ρόλο στη διεθνή σκηνή, σε μια εποχή που συντελούνται μεγάλες αλλαγές, ανακατατάξεις και δημιουργούνται νέοι συσχετισμοί. Πάνω απ΄ όλα όμως, για να διαμορφωθεί ένα κοινωνικό περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς για τους Έλληνες πολίτες».