ΣΥΡΙΖΑ: Να ανατραπεί η νέα κυβέρνηση

 ΣΥΡΙΖΑ: Να ανατραπεί η νέα κυβέρνηση

Έντονη κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του για την νέα κυβέρνηση και κατηγορεί ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ ότι πορεύονται χέρι - χέρι καταστρατηγώντας με τον πιο προκλητικό τρόπο κάθε έννοια λαϊκής εντολής.

Εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι «η νέα κυβέρνηση Παπαδήμου θα κληθεί να ολοκληρώσει όσα καταστροφικά έπραξε για τους εργαζόμενους, τους νέους και τους συνταξιούχους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» και προσθέτει ότι «το μνημονιακό μπλοκ της τριμερούς συγκυβέρνησης, με επικεφαλής τραπεζίτες και με τις ευλογίες των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων της Ευρώπης και του εγχώριου καπιταλισμού, θα συνεχίσει μια πολιτική που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και θα σπρώχνει διαρκώς περισσότερους ανθρώπους στην ανεργία».

Πρόβλεψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι «σε λίγες ημέρες ο λαός μας θα βρεθεί μαζικά στους δρόμους για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου - 38 χρόνια μετά το σύνθημα 'ψωμί, παιδεία, ελευθερία' είναι πιο επίκαιρο από ποτέ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες της χώρας που «δεν έχουν κανένα λόγο να στηρίξουν ή να ανεχτούν την πολιτική που οδηγεί στην εξόντωσή τους, να συνεχίσουν τους αγώνες για την ανατροπή της».