Μαξίμου για ειδικά κονδύλια του ΥΠΕΞ: Μπακογιάννη και ΝΔ οι τελευταίοι που θα κουνήσουν το δάχτυλo

Newsroom Newsroom

Μαξίμου για ειδικά κονδύλια του ΥΠΕΞ: Μπακογιάννη και ΝΔ οι τελευταίοι που θα κουνήσουν το δάχτυλo

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ για τα ειδικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών, ανεβάζοντας τους τόνους.

 

Επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας, για τα ειδικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών, εξαπολύει το Μαξίμου, με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για λαϊκισμό και να την προτρέπει να προχωρήσει σε ελέγχους κατά τη διάρκεια της δικής της διακυβέρνησης.

«Από το 2017, με πρωτοβουλία του Νίκου Κοτζιά και της ελληνικής κυβέρνησης, ενημερώνεται αναλυτικά η Βουλή των Ελλήνων για τη χρήση των ειδικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών» αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Η ΝΔ λοιπόν, αντί να λαϊκίζει, καλό θα ήταν να μας πει πού διατέθηκαν τα ειδικά κονδύλια κατά τις περιόδους της δικής της διακυβέρνησης, όταν οι Υπουργοί Εξωτερικών ήταν πλήρως ανεξέλεγκτοι».

Κλείνοντας, το Μαξίμου υπογραμμίζει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη και η Νέα Δημοκρατία είναι οι «τελευταίοι που μπορούν να κουνήσουν το δάχτυλο» είτε στον Νίκο Κοτζιά είτε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved