«Δέχομαι επιθέσεις εξαιτίας της δημοφιλίας μου»

«Δέχομαι επιθέσεις εξαιτίας της δημοφιλίας μου»

Τις επιθέσεις που δέχεται  ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης αποδίδει στην συνεχή αύξηση των ποσοστών δημοφιλίας του, όσο και στην  πίστωση που του έγινε από τον Τύπο για την συμβολή του στις εξελίξεις. 


«Όποιος δεν έχει επιχειρήματα καταφεύγει στην αόριστη καταγγελία και σε ύβρεις. Κατά τα άλλα ισχύει αυτό που είπα από το βήμα της Βουλής στον πρωθυπουργό. Πως όταν το καραβάνι προχωράει και γαβγίζουν τα σκυλιά, δεν σταματάει. Πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για πεκινουά και κανίς. Τίποτε άλλο», συμπληρώνει ο κ. Καρατζαφέρης.

Όσον αφορά στις  αντιδράσεις  που προκλήθηκαν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, εξαιτίας της συμμετοχής του κόμματός του στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ο ίδιος φροντίζει να διατηρεί χαμηλούς τόνους .

Κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέστησε την προσοχή σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος να μην απαντούν και να επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους στα κυβερνητικά καθήκοντα του κόμματος, με στόχο την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και την επιτυχία της νέας κυβέρνησης. 

Σε άλλες δηλώσεις του ("Ράδιο 9") ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι τα επικριτικά σχόλια στο εξωτερικό για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση έγιναν προκειμένου να χτυπήσουν την άνοδο της Μαρί Λεπέν. 

Αναφορικά με  τις δηλώσεις του τέως υπουργού Χάρη Καστανιδη, ο οποίος με επιστολή του διευκρίνισε πως η ψήφος του στην κυβέρνηση δεν αφορά τους υπουργούς που προέρχονται από το ΛΑΟΣ, τις απέδωσε σε πικρία.

Όπως ανέφερε  ο ίδιος είχε συλληφθεί από την ΕΣΑ επί χούντας και αυτό το γνωρίζει ο κ. Καστανίδης, για τον οποίο συμπλήρωσε: «Αισθάνεται θλίψη και είναι λίγο πικραμένος που έχασε το υπουργείο του. Πολλές φορές δεν ελέγχει τα νεύρα του. Δεν είναι κακό παιδί. Τον συμπαθώ. Προσπαθεί να πάρει την αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ. Έχει ένα κόστος το γεγονός ότι παρέσυρε τον κ. Παπανδρέου στο θέμα του δημοψηφίσματος. Μακάρι να μην το είχε κάνει αυτό».