Πολιτικός «σεισμός» μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τις σχέσεις κυβέρνησης – Λαυρεντιάδη

Newsroom Newsroom

Πολιτικός «σεισμός» μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τις σχέσεις κυβέρνησης – Λαυρεντιάδη

Τεράστιος πολιτικός σάλος έχει δημιουργηθεί μετά τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με το σύστημα Λαυρεντιάδη - Παρεμβάσεις της ΝΔ και του ΚΙΝ.ΑΛ. - Έκθετη η κυβέρνηση μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για τις σχέσεις που είχε ο «κολλητός» του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη- Γνώριζαν στο Μαξίμου για τις σχέσεις του κ. Πετσίτη με τον Λαυρεντιάδη ή όλα έγιναν εν αγνοία τους; - Παρέμβαση της ΝΔ - Έκθετος ο πρωθυπουργός μετά τις αποκαλύψεις του Newsbomb.gr - Αφωνία στο Μαξίμου

Ο «ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ - ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ντόμινο εξελίξεων πυροδοτεί το αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας για τις σχέσεις που είχε ο κολλητός του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Ο λόγος για τον κύριο Μανώλη Πετσίτη, έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νίκου Παππά, που είναι έμισθος υπάλληλος του υπόδικου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Σάλος στο πολιτικό σκηνικό

Ήδη μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr υπήρξε παρέμβαση της ΝΔ, αλλά και δελτιό τύπου από τον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιάννη Μανιάτη ο οποίος τη Δυετέρα 10/12/2018 καταθέτει σχετική ερώτηση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Είναι προφανές ότι η υπόθεση παίρνει πολύ σοβαρές διαστάσεις και πρέπει ο ίδιος ο πρωθυπουργός να πάρει θέση σε όλα όσα γίνονται στο περιβάλλον του και να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Το όνομά του έχει απασχολήσει ελάχιστες φορές τα ΜΜΕ, μιας και είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά και συμμαθητής του, βεβαίως.

Μέχρι το 2014 ο άνθρωπος ήταν σερβιτόρος στο επάγγελμα, με πενιχρά είναι αλήθεια εισοδήματα.

Θ1Φ1

Όμως, ως εκ θαύματος, το 2015 με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ο κ. Πετσίτης εκτοξεύει τις «μετοχές» του και μετατρέπεται μέσα σε μια νύχτα σε πολιτικό παράγοντα και συνομιλητή κορυφαίων επιχειρηματιών και καναλαρχών.

Είναι το alter ego του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής που μέσα σε τρία χρόνια από μισθωτός των 4.911,87 ευρώ ετησίως βρέθηκε να έχει ετήσια εισοδήματα ύψους 204.160 ευρώ και να συνεργάζεται με το «enfant gâté» της ελληνικής επιχειρηματικότητας όπως ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και ο Δημήτρης Κοντομηνάς και με τον παραλίγο καναλάρχη με τα οικόπεδα τον κ. Καλογρίτσα.

Κατά διαβολική σύμπτωση ο «κολλητός» του Νίκου Παππά εμφανίζεται να είναι μισθωτός του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη!

Κι όλα αυτά την ώρα που ένας άλλος Συριζαίος, ο Θεόδωρος Κιτσάκος πρώην επικεφαλής της ΔΕΠΑ κατηγορεί τους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνουν τα στραβά μάτια για τα χρέη του Λαυρεντιάδη στη ΔΕΠΑ.

Για τέτοιες «συμπτώσεις» μιλάμε…

Άραγε, πώς ένας άνθρωπος που βρίσκεται τόσο κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου καταφέρνει να αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο το εισόδημά του και μάλιστα από την ELFE του Λαυρεντιάδη, μετά από τα όσα έχουν γραφτεί για τις σχέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τον υπόδικο επιχειρηματία;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

ΝΔ: Έκθετος ο πρωθυπουργός

1476637 nd logo 2018 930

Για σκοτεινή υπόθεση διαπλοκής που εκθέτει τον πρωθυπουργό κάνει λόγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά το δημοσίευμα του Newsbomb.gr.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

«Νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις φανερώνουν πια τους πραγματικούς λόγους της αφωνίας της παρέας του Μαξίμου για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, ο κ. Μανώλης Πετσίτης, άνθρωπος του πολύ στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και εξ απόρρητων του υπουργού κ. Νίκου Παππά, έλαβε τα έτη 2016 και 2017 εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρία ELFE του κ. Λαυρεντιάδη.

Ποιες “υπηρεσίες” άραγε παρείχε στον κ. Λαυρεντιάδη ο κ. Πετσίτης για να παίρνει αυτά τα χρήματα; Και πώς συνδέονται αυτές με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη για το οποίο έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδ. Κιτσάκο;

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Αυτή η σκοτεινή υπόθεση διαπλοκής τον εκθέτει ανεπανόρθωτα αποκαλύπτοντας το ανήθικο πλεονέκτημα της Κυβέρνησης του.

Θα επανέλθουμε...».

Οι εξελίξεις στο θέμα θα είναι καταιγιστικές και πρέπει τόσο ο κ. Παππάς όσο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να απαντήσουν στα «καυτά» ερωτήματα για τις σχέσεις με τον κ. Λαυρεντιάδη.

Γνώριζαν άραγε ο πρωθυπουργός και ο κορυφαίος υπουργός τις σχέσεις του κ. Πετσίτη με τον Λαυρεντιάδη ή όλα γινόντουσαν κάτω από τη μύτη τους χωρίς να παίρνουν χαμπάρι;

maniati

Μανιάτης - ΚΙΝ.ΑΛ.: Τη Δευτέρα καταθέτω ερώτηση στον πρωθυπουργό

Παρέμβαση έκανε και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης ο οποίος τόνισε ότι θα καταθέσει άμεσα ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γ. Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αμείλικτα ερωτηματικά αναφύονται μετά τις αποκαλύψεις δημοσιευμάτων, ότι άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος Τσίπρα - Παππά, από σερβιτόρος σε πιτσαρία, το 2013 κι ετήσιο εισόδημα 5.000€, βρέθηκε να είναι υπάλληλος της εταιρείας ELFE - Λαυρεντιάδη το 2017, με το ετήσιο εισόδημά του από διάφορες πηγές να εκτοξεύεται σε 205.000€ και σύνολο απολαβών στη διετία 2016 - 2017 περί τις 380.000€.
Τη Δευτέρα καταθέτω Ερώτηση στον Πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα, εάν γνώριζε τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου προσώπου, καθώς και εάν οι δραστηριότητες αυτές σχετίζονται με την εκτόξευση του χρέους της εταιρείας ELFE - Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ στα 120 εκατ€, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι απαντήσεις πρέπει να είναι άμεσες και τεκμηριωμένες».

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται η «μαύρη βίβλος» με τα σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved