ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Bγήκαν τα «μαχαίρια» μετά τη συνάντηση Τσίπρα – Γεννηματά στο σπίτι του Λιβάνη

Bγήκαν τα «μαχαίρια» μετά τη συνάντηση Τσίπρα – Γεννηματά στο σπίτι του Λιβάνη

Η αποκάλυψη του CNN Greece για την αιφνιδιαστική συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Φώφης Γεννηματά στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη ανήμερα της ονομαστικής του εορτής την Πέμπτη, προκάλεσε ποικίλα σχόλια αλλά και πλήθος ερωτημάτων για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ μια κοινωνική εκδήλωση προκειμένου να φανεί ότι τα δύο κόμματα βρίσκονται πολύ κοντά πολιτικά.

Ο στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, Αντώνης Λιβάνης καλεί κάθε χρόνο στην ονομαστική του εορτή στελέχη και επιχειρηματίες οι οποίοι του εύχονται χρόνια πολλά. Φέτος ο κ. Λιβάνης -ο γιός του οποίου, Ηλίας, είναι εκδότης της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» με φιλικές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου διατηρώντας παράλληλα και τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη- γιόρτασε την ονομαστική του εορτή σε ένα διαφορετικό πολιτικό περιβάλλον, αφού στο σπίτι του τον επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός αλλά και πλήθος υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Φέτος, όμως, η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά. Όπως λένε στελέχη του ΚΙΝΑΛ είναι κρίμα που ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε μια τέτοια κοινωνική εκδήλωση για το σημαντικό το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για να παγιδέψει κατά κάποιον τρόπο τη Φώφη Γεννηματά και να δημιουργήσει την εντύπωση ότι το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Από το πρωί που έγινε γνωστή η εκδήλωση και το ρεπορτάζ του CNN Greece, ξεκίνησαν τα τηλέφωνα μεταξύ στελεχών του ΚΙΝΑΛ που δεν γνώριζαν σχετικά και αιφνιδιάστηκαν. Πώς πριν από δύο 24ωρα η κ. Γεννηματά ασκούσε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό και στη συνέχεια οι δυο τους χαιρετιούνται στο ίδιο σπίτι όπου βρέθηκαν στην Κηφισιά;

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Ρoή Ειδήσεων