Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα «αγκάθια» και τα επόμενα βήματα

Newsroom Newsroom

Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα «αγκάθια» και τα επόμενα βήματα

Στην αναθεώρηση του Συντάγματος στρέφεται και πάλι το ενδιαφέρον μετά τον μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης, με τη συζήτηση να εστιάζεται τώρα γύρω από τις διαφοροποιήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των ανεξάρτητων βουλευτών αλλά και τα «επίμαχα» άρθρα, όπως η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και η θρησκευτική ουδετερότητα.

Μιλώντας στο CNN Greece, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης της Βουλής και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, δεν κρύβει πως τα άρθρα που πέρασαν με οριακή ψηφοφορία το πιθανότερο είναι να μην αναθεωρηθούν στην επόμενη Βουλή, ειδικά στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλειοψηφία.

Εκφράζει δε, τη βεβαιότητα πως οι διατάξεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος που υπερψηφίστηκαν την Πέμπτη θα λάβουν το «πράσινο φως» και στις 14 Μαρτίου.

Με τη σειρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας είπε στο CNN Greece πως «πάμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με 151 ψήφους» και τόνισε πως τα σημαντικά άρθρα υπερψηφίστηκαν και με μεγάλη πλειοψηφία.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved