ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη σε πάρκινγκ στη Γλυφάδα: Καίγονται αυτοκίνητα - Ένας τραυματίας

Έκρηξη σε πάρκινγκ στη Γλυφάδα: Καίγονται αυτοκίνητα - Ένας τραυματίας

Μαύροι καπνοί σκέπασαν τον ουρανό της Γλυφάδας το πρωί Παρασκευής (01/03), μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε υπαίθριο πάρκινγκ αυτοκινήτων επί της λ. Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο συγκεκριμένο πάρκινγκ, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που οδηγός πήγε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ, όταν προκλήθηκε ανάφλεξη, χωρίς ακόμη να είναι ξεκάθαρα τα αίτια.

Το αμάξι τυλίχθηκε στις φλόγες και ο οδηγός τραυματίστηκε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή.

Από την έκρηξη ακόμη τρία οχήματα έχουν υποστεί υλικές ζημιές.

Λίγα λεπτά αργότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά.

Οι πινακίδες του οχήματος και το δίπλωμα έχουν αυστραλιανά στοιχεία, οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν πως το όνομα του τραυματία είναι αραβικό.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ως προς την αιτία της έκρηξης. Ήδη, στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών», ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δείτε συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο:

Αυτή τη στιγμή, και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Βουλιαγμένης έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Σχετικές ειδήσεις