ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη - «βόμβα» Κεχαγιόγλου στο Newsbomb.gr για το μοντέλο με την κοκαΐνη λίγο πριν τη δίκη

Αποκάλυψη - «βόμβα» Κεχαγιόγλου στο Newsbomb.gr για το μοντέλο με την κοκαΐνη λίγο πριν τη δίκη
Για εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση κάνει λόγο ο δικηγόρος της

Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η δίκη στο Χονγκ Κονγκ, ο συνήγορος της Ειρήνης ξεκαθαρίζει πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την νεαρή κοπέλα και τονίζει πως «η αθώωσή της θα αποτελέσει έκπληξη για τον ίδιο»

«Από την ημέρα που έφτασα στο Χονγκ Κονγκ είδα την Ειρήνη μόνο μία φορά, την περασμένη Κυριακή (3/3/2019). Κρατείται στις γυναικείες φυλακές ενηλίκων. Χθες (5/3/2019) και σήμερα, Τετάρτη, την επισκέπτονται οι γονείς της για να της δώσουν κουράγιο, αφού έχουν πολλούς μήνες να της μιλήσουν και να την δουν από κοντά. Εκείνοι αποτελούν το ουσιαστικό στήριγμα για την ίδια, μία ημέρα πριν ξεκινήσει η δίκη που θα κρίνει τη ζωή της», αναφέρει μεταξύ άλλων στο Newsbomb.gr, ο γνωστός δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο κ. Κεχαγιόγλου λέει πως με τον Άγγλο δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση της Ειρήνης -αφού ο ίδιος δεν μπορεί να παρασταθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση-, έχουν προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορούσαν για να βοηθήσουν την 21χρονη.

«Η Ειρήνη γνωρίζει τα νέα δεδομένα. Γνωρίζει ότι δεν βρέθηκαν αποτυπώματά της στο δέμα με την κοκαΐνη. Και μάλιστα, επιβεβαιώνει το εύρημα ότι δεν γνώριζε τίποτα. Ούτε ήρθε σε επαφή με το δέμα. Έχει αγωνία αλλά είναι αισιόδοξη γιατί γνωρίζει ότι είναι αθώα. Η ίδια επιμένει πως τα ναρκωτικά τα έβαλε στις αποσκευές της ο φίλος της, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει», είπε στο Newsbomb.gr ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ακούστε όλα όσα είπε για την υπόθεση στο Newsbomb.gr και την Αμέλια Αναστασάκη, ο γνωστός δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου:

«Η εμπειρία μου στα δικαστήρια είναι ότι, πολλές φορές οι δικαστές με κλονισμένο κατηγορητήριο παρά το ότι μπορεί να διατηρούν αμφιβολίες, κρίνουν τον κατηγορούμενο ένοχο. Αν όμως, συνδυαστούν πολλά στοιχεία, όπως ότι δεν κατασχέθηκαν πολλά κινητά τηλέφωνα πάνω της, μαζί με το λευκό της ποινικό μητρώο, συν ότι δεν της κατασχέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά, και αν ταυτόχρονα η Ειρήνη καταφέρει να εξηγήσει πειστικά τι συνέβη, τότε μόνο μπορεί οι ένορκοι να την κηρύξουν αθώα», δηλώνει στο Newsbomb.gr ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Τι είπε ο Κεχαγιόγλου για τις φωτογραφίες στην Αφρική

«Είναι δεδομένο ότι η Ειρήνη ήταν στην Αφρική. Βέβαια, δεν ήταν μόνη της εκεί. Είχε πάει με έναν φίλο της -ρουμανικής υπηκοότητας-, τον οποίο και ήξερε ήδη 4 χρόνια από την Μυτιλήνη. Η 21χρονη κατηγορούμενη είχε δηλώσει από την αρχή ότι αυτός ο φίλος της τής είχε δώσει το δέμα με τις ναρκωτικές ουσίες.

Φυσικά και βγήκε και διασκέδασε και ήπιε και ποτά, όπως κάνει κάνει και κάθε παιδί της ηλικίας της. Αλλά από πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι αυτό που καπνίζει αποτελεί ναρκωτική ουσία. Αυτά είναι εκτιμήσεις και σχόλια αυτού που δημοσίευσε τις φωτογραφίες», είπε στο Newsbomb.gr, ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Διαβάστε επίσης:

Αρχίζει η δίκη του μοντέλου με την κοκαΐνη – Πόσα χρόνια κινδυνεύει να μείνει στη φυλακή (vid)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μοντέλου με την κοκαΐνη πριν από τη σύλληψή του στο Χονγκ Κονγκ

Σχετικές ειδήσεις