ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ανάρτηση Πολάκη: «Αυτό είπα στον Κυμπουρόπουλο, όχι αυτά που γράφουν τα Τρολ»

Νέα ανάρτηση Πολάκη: «Αυτό είπα στον Κυμπουρόπουλο, όχι αυτά που γράφουν τα Τρολ»

Επανήλθε στο θέμα των ΑμεΑ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μετά από το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο κ. Πολάκης ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook, στην οποία, όπως αναφέρει, δείχνει τις ίσες ευκαιρίες για τα ΑμεΑ σύμφωνα με την «νεοφιλελεύθερη αντίληψη», αλλά και την «ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους».

Την ίδια ώρα, ισχυρίζεται πως όσα γράφονται γίνονται για συγκεκριμένους λόγους ενώ παράλληλα επιτίθεται στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των "ίσων ευκαιριών " της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ.

Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά είναι τα μόρια ,τα επιδόματα ,οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού).

Αυτό είπα στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κυμπουρόπουλο...

Όλα τα άλλα που γράφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσίπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση, τη δίωξη της κ. Στουρνάρα για την απευθείας ανάθεση με 713.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ του Συνεδρίου e-health το 2014 και το υπερπλεόνασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη μη μείωση του αφορολόγητου .

Άντε καλό βράδυ τώρα και που' σαι Πατούλη: είσαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με "δικάσεις", όταν για όλη τη βρωμιά του χώρου της υγείας έχεις πιει το αμίλητο νερό (είμαι και στον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων όχι στον ΙΣΑ)».

Ρoή Ειδήσεων