ΕΛΛΑΔΑ

Θύελλα αντιδράσεων: Αυτός είναι ο αστυνομικός που «καθάρισε» ο Μητσοτάκης (pics)

Θύελλα αντιδράσεων: Αυτός είναι ο αστυνομικός που «καθάρισε» ο Μητσοτάκης (pics)
EUROKINISSI

Θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις αστυνομικού, μέλους της ΝΔ, στα social media

Ο αστυνομικός από τη Θεσσαλονίκη, μέλος της Νέας Δημοκρατίας, σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλομπς μας». Σε άλλη του ανάρτηση ο ίδιος γράφει: «Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ κυβέρνησε τη χώρα και τους Έλληνες όπως γουστάρεις!!! Τα ΜΑΤ είναι δίπλα σου γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε το Κράτος».

Οι δηλώσεις του Κωσταντίνου Ηλιόπουλου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και η Νέα Δημοκρατία προχώρησε στη διαγραφή του. Τη σχετική ανακοίνωση της διαγραφής του έκανε γνωστή ο γραμματέας της ΝΔ, και υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αναρτήσεις προκάλεσαν αντιδράσεις και στο εσωτερικό της Ελληνικής Αστυνομίας και έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Οι επίμαχες αναρτήσεις διαγράφηκαν, ωστόσο σε ένα από τα δύο προφίλ που διατηρεί στο Facebook παραμένουν κάποιες από αυτές. Ο Κωσταντίνος Ηλιόπουλος δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που κάνει δημόσια τέτοιου είδους δηλώσεις. Σε παλαιότερη ανάρτησή του το 2015 προέτρεπε τους αστυνομικούς να προβούν σε βιασμούς συλληφθέντων «αναρχικών».

Δείτε στην gallery ποιος είναι ο αστυνομικός και τις αναρτήσεις που προκάλεσαν την διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Τι βρήκε ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου όταν έφυγε ο Τσίπρας

Πληρώνεις με κάρτα; Έρχονται σαρωτικές αλλαγές

Σχετικές ειδήσεις