Αλλάζει πρόσωπα και κατεύθυνση στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Newsroom Newsroom

Αλλάζει πρόσωπα και κατεύθυνση στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Σαρωτικές αλλαγές στο κόμμα προετοιμάζει με μεθοδικό τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας. Η αλλαγή της πολιτικής φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα διαφορετικό κόμμα τύπου ΠΑΣΟΚ, είναι στις άμεσες προτεραιότητες έπειτα κι από το υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε στις εκλογές.

Ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ότι ως αντιπολίτευση δεν πρόκειται να έχει φθορά ούτε κόστος πολιτικό γιατί δεν θα είναι κυβέρνηση και για αυτό το λόγο θα έχει χρόνο και για να κάνει αλλαγές στο κόμμα του, αλλά και να διαφοροποιήσει την αντιπολιτευτική του τακτική σε σύγκριση με το παρελθόν - πριν γίνει πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας θέλοντας να μετατοπίσει προς το κέντρο την πολιτική του - γιατί χωρίς το κέντρο δεν κερδίζει αλλά αντίθετα μειώνει τη δύναμή του - είναι αποφασισμένος χωρίς να υπολογίζει κανένα κόστος να φύγει από την ακτιβίστικη τακτική που εφάρμοζε ως ριζοσπαστική αριστερά.

Τις αλλαγές στην πολιτική κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αλέξης Τσίπρας θέλει να τις συνδυάσει και με αλλαγές στα πρόσωπα. Στην ηγεσία του κόμματος, στα όργανα της Κοινοβουλευτικής ομάδας, στη γραμματεία και όπου αλλού χρειάζεται, προκειμένου να καταστήσει σαφή αυτήν την αλλαγή σε όλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved