ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία - Μιχαλολιάκος: Τέτοιες ώρες γίνονται μόνο πραξικοπήματα (video)

Συμφωνία - Μιχαλολιάκος: Τέτοιες ώρες γίνονται μόνο πραξικοπήματα (video)

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το νέο Μνημόνιο, αλλά και για τη διαδικασία ψήφισής του από το ελληνικό κοινοβούλιο, άσκησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος,ξεκαθαρίζοντας ότι «η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το αριστερό μνημόνιο και υποστηρίζει την επιστροφή στην εθνική παραγωγή με κάθε τίμημα».

Κατά την εισήγησή του στη συζήτηση της Ολομέλειας για το νομοσχέδιο της συμφωνίας με τους εταίρους, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «οι αγρότες είναι η ψυχή του έθνους, οι οποίοι τώρα βιώνουν το σχέδιο εξόντωσής τους», συμπληρώνοντας ότι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα είναι η επιστροφή στην εθνική παραγωγή.

Σχετικά με το άνοιγμα της Βουλής, ο γ.γ. της ΧΑ υποστήριξε ότι η όλη διαδικασία συζήτησης του νομοσχεδίου θυμίζει βίαιη προσαγωγή, καθώς, όπως ανέφερε «με κλειστή τη Βουλή καλούνται οι βουλευτές να αποφασίσουν με μια κατεπείγουσα διαδικασία για ένα μνημόνιο 500 σελίδων».

Και πρόσθεσε: «Κατεπείγον θέμα υπάρχει. Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει απόβαση στα νησιά κανονικά».

«Συζητάμε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στη Βουλή ενώ υπάρχει ένα άλλο κατεπείγον θέμα στην Ελλάδα. Αυτές τις ημέρες γίνεται στα ελληνικά νησιά ένας σεισμός, με τους παράνομους μετανάστες να έχουν κάνει απόβαση. Τι έκανε η Ευρώπη γι αυτό το θέμα; Έδειξε για άλλη μια φορά την μεγάλη της υποκρισία», συνέχισε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Αφού τόνισε, δε, πως τέτοιες ώρες γίνονται μόνο πραξικοπήματα, υπογράμμισε πως «τα μέτρα του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι σκληρά. Το μνημόνιο αυτό δεν θα βγει σε καμία περίπτωση και το αποτέλεσμα θα είναι το Grexit, όπως αυτό που ετοιμάζει ο Σόιμπλε».

Καταλήγοντας, ο επικεφαλής της ΧΑ επανέλαβε πως «τίποτε δεν χαρίζεται. Ο μόνος τρόπος να υπάρξει ανάπτυξη είναι η επιστροφή στη εθνική παραγωγή».

Σχετικές ειδήσεις