ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυγενάκης: Κατήγγειλε ότι κυβερνητικά στελέχη έχουν στήσει γραφείο εξυπηρετήσεων με το … αζημίωτο

Αυγενάκης: Κατήγγειλε ότι κυβερνητικά στελέχη έχουν στήσει γραφείο εξυπηρετήσεων με το … αζημίωτο

Καταγγελία για δύο, όπως είπε χωρίς να τα κατονομάσει, μέλη της κυβέρνησης και μάλιστα υψηλόβαθμα, έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως υποστήριξε, τα δύο μέλη της κυβέρνησης , έχουν νοικιάσει γραφεία στη Συγγρού και κάνουν …εξυπηρετήσεις και διευθετήσεις επί πληρωμή και μάλιστα ο τζίρος τους φτάνει τα 50.000 ημερησίως.

«Το γραφείο ασχολείται με όσα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις πολιτών και Πολιτείας, δηλαδή, ταχύτερη επιστροφή του ΦΠΑ ή απόδοση χρεωστούμενων του Δημοσίου σε κάποιον προμηθευτή», ανέφερε ο βουλευτής Ηρακλείου.

Ο βουλευτής κατέθεσε για το θέμα ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Κουρουμπλή και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορο Βερναρδάκη.

«Γίνεται αντιληπτό ότι εάν ισχύουν τα όσα περιγράφονται με κρατική κάλυψη, προκύπτει μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα για την Κυβέρνηση της Αριστεράς, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος προεκλογικά διατυμπάνιζε τον "πόλεμο κατά της διαφθοράς" και εμφανιζόταν ως "Αρχάγγελος της κάθαρσης", ανέφερε, ο κ. Αυγενάκης

Σχετικές ειδήσεις