ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολομέτωπη επίθεση Μητσοτάκη κατά Τσίπρα το βράδυ στη Βουλή - Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο

Ολομέτωπη επίθεση Μητσοτάκη κατά Τσίπρα το βράδυ στη Βουλή - Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο

Στην ανάδειξη δυο σημαντικών ζητημάτων θα προχωρήσει από το βήμα της Ολομέλειας Βουλής, στη συζήτηση για το πόρισμα για τα θαλασσοδάνεια, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς.

«Πρώτον, το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας ταυτίστηκε με τη διαπλοκή, την οποία συνεχώς ενδυναμώνει, ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα τη χτυπήσει», αναφέρουν και προσθέτουν, ότι ανάμεσα στα άλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα υπενθυμίσει τον τρόπο, με τον οποίο ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να ελέγξει τα ΜΜΕ με τον αντισυνταγματικό νόμο του αποτυχημένου υπουργού - καναλάρχη των βοσκοτοπίων, κ. Παππά».

Δεύτερον, συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναδείξει «τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης για την συνολική κατάσταση παρακμής και κατάθλιψης, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα».

Συγκεκριμένα, προσθέτουν, «θα αναφερθεί στα τεράστια κοινωνικά προβλήματα, ενώ θα τονίσει ότι κάθε ημέρα που χάνεται, ο λογαριασμός των μέτρων μεγαλώνει, εξαιτίας της ανικανότητας, της αναξιοπιστίας και των ιδεοληψιών της κυβέρνησης».

Για αυτό, θα συμπληρώσει, είναι «αναγκαία η πολιτική αλλαγή για να απαλλαγεί μια ώρα αρχύτερα η χώρα από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη Μεταπολίτευση και μετά».

Σχετικές ειδήσεις